Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda aslında herşey sorunsuz gidiyor. Fakat siz yine de sorun yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sevgilinizin anlayışı ve size olan sevgisi ilişkinizin ömrünü uzatıyor.

İşinizi ve aynı zamanda özel hayatınızı ilgilendirecek bir karar aşamasındasınzı. Örneğin taşınma gibi bir plan sözkonusu olabilir. Sizin için verilmesi çok kolay bir karar olmayacağa benziyor.

Paranız tamamen kontrol altında. Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Bankada parası olanlar şu aralar bu yatırıma dokunmasalar iyi olur. Birikime ihtiyacınız olacak.

Eski günleri düşünüp kendinizi daraltmamalı, geleceğe bakmalısınız. Hayatınızı kontrol etmek sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki yaşama coşkusu sizi bugünlerde yönlendiriyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken 02:32-10:50 saatlerinde Ay boşlukta hareket ediyor. 10:50 olduğunda Aslan burcuna geçişini yapan Ay, ilişki ve evlilik konularınıza ışık tutabilir. Fakat günün ilk başlarında bu konularda gergin olabilirsiniz. Ay-Uranüs zorlu etkisiyle beraber öğle saatlerinde partnerinizden beklemediğiniz bir davranış görmeniz kırılmanıza neden olabilir. Güzel haber ise bu etki uzun sürmüyor olacak. Gönül ilişkinizde akşam saatleri daha güzel olacaktır. Sevginizi gösterdiğinizde olumsuzlukların düzeldiğini görebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuları rafa kaldırıyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Sabah saatlerindeyerinde gergin bir hava hüküm sürebilir. Bazı arkadaşlarının işten çıkarılacağı söylentileri telaşlandıracak. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan,yerini daha işlek bir lokasyona taşıma kararı alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşlarının tanıştırdığı kişinin sohbeti oldukça ilgini çekecek. Evlilik hazırlığı içindeysen, her konuya müdahale etmeye ve yönlendirmeye çalışan kişilere rest çekebilirsin. Geçmişinle ilgili konuları artık rafa kaldırmak istiyorsun. Evinle işini birleştirme fikrini bugün hayata geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda artan baş ya da mide ağrılarının nedeni stresten kaynaklanıyor olabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi zorlayacak insanlara karşı kendinizi net bir şekilde ifade etmeniz, daha sonrası için çıkabilecek olası bir sorunu engelleyebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, ilişkilerde biraz daha duyarlı ve akılcı olmaya çalışmalısınız. Karşınızdakinin beklentileri ile ilgilenebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgilendiğiniz kişiden beklenmedik bir ilgi ya da ilişkiyi deneme hususunda heves görebilirsiniz. Öğlen saatlerinde gününüzün seyri yeni haberlerle değişebilir

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; günün erken saatlerinde yakınlarının sağlığıyla ilgili bir haberle güne başlayabilirsin. Edindiğin bilgi ve becerilerini karşındaki insana aktarmak veya onu etkilemek için kullanabilirsin. Günün ikinci yarısında karşındaki insanları dinleyebilir; onların fikir ve önerilerini önemseyebilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ailevi, kültürel veya toplumsal konularda hassas tutumlar sergileyebilirsiniz. Kaygı ve karamsarlığınız artabilir. Akşam saatlerinde söylemde seçicilik ve ortak değerleri gözetmek faydalı olur.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınızda hızlı değişimler gündeme gelebilir. Sizi çekemeyen insanların söylediklerine asla kulak asmamalısınız. Hislere odaklanın. Yabancılarla iletişimde hızlı bir döneme giriyorsunuz.. Uzaklarda yaşayan birisiyle güçlü bir dostluk kurabilirsiniz. Devletle ilgili işlerinizi yoluna koymak için uygun bir fırsat yakalayabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, toplum içinizdeki yerinizi sağlamlaştırmaya yarayacak, belki de insanların gözünde daha üst bir noktaya yükselmenizi sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda sivrilmeniz, kendinizi ön plana çıkarmanız mümkün olabilir. Bunun yanında, bazı ufak tefek kazançlarla da karşılaşmanız pek de şaşırtıcı olmaz. Telif hakkı, ufak bir hizmet bedeli, belki de ikinci el olarak piyasaya çıkardığınız, artık kullanmadığınız bir eşya yoluyla az miktarda da olsa para kazanabilirsiniz. MADDİ kaynaklarınızı zenginleştiren etkiler aldığınız bir ay geçiriyor olsanız da, bu hafta gökyüzünde oluşacak olan görünümler, beklenmedik masraflara girmenize de yol açabilirler. Hiç hesapta olmayan bir harcama veya ödeme yapma zorunluluğuyla karşılaşmanız, bunun da canınızı sıkacak bir meblağda olması mümkündür. Bu durum, sizi şimdiden strese sokmasın...

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>