Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizin sizinle olmaktan başka bir düşüncesi yok. Ona karşı biraz daha anlayışlı ve sakin davranmaya çalışın. Yoksa başka birisini her an size tercih edebilir.

İş hayatınızda grup çalışmalarında pek belli etmeseniz de lider rolünü kimseye kaptırmıyorsunuz. Ağır ve sakin tavırlarınızla, tane tane konuşmanızla onları etkiliyorsunuz. Üstelik oldukça adil bir yanınız da var.

Ortaklık konularında kazanç sağlayabilirsiniz. Bu da size maddi olduğu kadar manevi bir mutluluk verecektir. Para piyasasını iyi takip etmelisiniz. Ailenize maddi olarak katkıda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Eski bir tanıdığınız her an size sürpriz bir ziyaret yapabilir. Bu ziyaret sizi pek hoşnut etmeyeceği için hazırlıklı olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kutlama gününüz var. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz. Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size de pek şık gelmeyecek. Aşk Yaşamınız : Hayatın diğer alanlarında gözlediğiniz insan ilişkileri, geleceği riskli bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz kaygısı yaratabilir. Bugünlerde yanıltıcı kıyaslamalarla yanlış tespitlerden kaçınmalısınız.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, güne başlarken hareketine boşlukta devam ediyor. 06:31 olduğunda da Yengeç burcuna geçiyor. Günün genel teması çalışma ortamınız ve sağlığınız olabilir. Fakat bugün hem işinizle hem sağlığınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ay-Kiron etkisiyle rahatsızlıklara açık bir gündesiniz. İş hayatınızda da altınızda çalışanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle evcil hayvanı olanlar varsa bugün onun sağlığına da dikkat etsinler.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik tepkiler alıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Kendini ifade ediş şeklinden, savunduğun orijinal fikirlere kadar her konu oldukça dikkat çekici olacak. İşinden dolayı bugün şehir dışına seyahat ediyorsan, yolculuk sırasında sosyal medya aracılığı ile çok ilginç şeylerden haberdar olabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı davranışlarını eleştirmen, beklemediğin tepkiler almana neden olabilir. Yaşam alanında ve kişisel görünüşünde değişiklik yapmak isteyeceksin. Planladığın kısa tatille ilgili alışveriş yapman söz konusu olabilir. Gün sonunda gereğinden fazla harcama yaptığını fark edebilirsin. Bugün aynı zamanda arkadaşınla yapacağın konuşmalarda ön plana çıkabilirsin.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bu gibi konular hakkında detaylarla uğraşmak isteyebilirsiniz, titizlik duygunuz artabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Günlük planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İç uyumunuzu korumaya çalışın.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız kararları desteklemeyen çevreniz sizi şaşırtabilir ve keyfinizin kaçmasına sebep olabilir. Kendinize güvenirseniz başaramayacağınız şey yok.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; zihinsel ve duygusal olarak derinleşmeye yatkın olduğun için zorlu işlerin altından kalkabilir, yaratıcılığını ve becerilerini kullanabilirsin. Bugün çevrendekilerin sürekli hayatına karışması ve seni eleştirmeleri mümkün. Olası gerginlikler ve yetiştirilmesi beklenen işler için sakinliğini korumanda fayda var.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sürekli karar değiştirip duygularınızı dengeleyemezseniz gün verimsiz geçer. Olaylara fazla iyimser yaklaşırsanız kolay kandiralabilirsiniz. Finansal konuların günün gerçeklerine uygun olması önem kazanıyor.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>