Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Halbuki birçok kişi için ilgi odağısınız. Bugünlerde duygularınızı köreltmiş görüntünüzü terk etmeniz gerekiyor.

Elinizdeki müthiş bir fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız. Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışmanız gerekmiyor.

Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemelerinizi daha ileri tarihlere erteleme girişimleriniz olacak. Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor.

Sizinle ancakve para konuları dışında dostluk kurulabileceğini düşünenler var. Bu imajı değiştirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde kaçmış bir fırsat olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Cumartesi'nin büyük kısmında Ay Koç burcunda ilerleyecek. 05:14-16:06 aralığında uzun süreli olarak boşlukta kalacak. Bu zaman aralığında attığınız mesajları kontrol edin iletilmemiş olabilir. 16:06 sonrasında Ay Boğa burcuna geçiyor. Günün kalanında daha huzurlu bir enerji sizleri bekliyor. Ailenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuşacağı bu akşam içerisinde ailecek sevineceğiniz sürpriz bir haber alabilirsiniz. Hafta içinin yorgunluğunu bu akşam evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için çabalıyorsun!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. Kariyer basamaklarını daha hızlı ve güçlü adımlarla çıkmak adına, mesleki eğitim kurs ya da sertifika programlarına katılabilirsin. Lider ruhun bugün çevreni yönlendiriyor. Ancak bunu yaparken otoriter davranmamaya dikkat etmen gerekecek. Yanlış anlaşılmalar ve inatlaşmalar kırgınlıkları da beraberinde getirebilir. Evli bir Kova burcuysan, eşinin geleceğe yönelik beklentileri karşısında kendini yetersiz hissedebilirsin. Aile içinde çıkmaza girmiş konularla ilgili senden yardım bekleyen aile bireyleri olabilir. Göstereceğin destek birçok konunun hallolmasını sağlayacak.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevre ilişkilerinizde zor durumda kalacağınız olaylar yaşamamak adına üçüncü kişi olduğunuz ortamlarda daha uzlaşmacı ve politik yaklaşımla içinde olmanız size fayda getirecektir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kısa ziyaretler, görüşmeler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise kişisel alanda daha kararlı davranabilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ve farklı ortamlarda bulunmak zihninizi canlandırıp düşünme kapasitenizi arttıracak ayrıca yeni bir hobi edinmek istiyorsanız bugün tam zamanı.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova;  yoğuntempon; üzerinde çalıştığın projeyi yetiştirmen konusunda endişe duymana neden olurken, sevdiklerinin vaktinde gelen yardımları rahatlamanı sağlayacaktır. Günün ikinci yarısını kendine ve ailene ayırmak isteyebilir, evde misafir ağırlayabilir, ani kararlar alabilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrensel yaratıma eşlik etmek isteyen Kovalar gün boyu hareket halindesiniz. İletişimin, zihinsel paylaşımın tatmin edici olduğu imkanlar olası. Bugün aileden gelen alışkanlıklarınızı dönüştürecek olaylar gelişebilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcundaki seyahati ev meselelerine dikkatinizi yöneltecek. Taşınma, tadilat, elektronik aletlerin değişimi, elektrik kablolarındaki arızaların giderilmesi için uygun bir gündesiniz. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Cam aksesuarlar satın alabilirsiniz. Evde orijinal fikirlerin konuşulduğu sohbetler hoşunuza gider.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cumartesi gününe en aktif, en pozitif başlayan burçlardan biri de sizsiniz. Bugün sizin için güzel sürprizlere gebe bir gün. Beklediğinizden daha güzel bir gün geçireceksiniz. Çevreniz giderek büyüyor. İnsanların gözdesi, ortamların merkezi olmaya doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Sakın evde oturmayın!

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 18" R
Ay
Aslan
07° 28' 51" R
Merkür
Koç
27° 59' 12"
Venüs
Boğa
17° 55' 55"
Mars
Koç
10° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 17"
Satürn
Balık
17° 40' 43"
Uranüs
Boğa
23° 08' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 21"
Lilith
Başak
24° 51' 46"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>