Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla yapmış olduğunuz bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygusal açıdan genel olarak kendinizi isteksiz hissetmeniz iletişimlerinizi de olumsuz olarak etkileyecektir. Özellikle sevdiğiniz insana duygularınızı ve düşüncelerinizi olumlu olarak aktarmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır.İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Oldukça enerjiksiniz ancak bu enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Yeni girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda dikkatli olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda aşırıya kaçmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları aşmanız zor olmayacaktır.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Detaylara daha fazla dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bununla ilgili bol görüşmeli bir akşam geçirebilirsiniz. Vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir. İyimsersiniz. Bunun yanında panikçi özellikler de barındırıyorsunuz. Ama bu çelişik durum, çevrenizi olumsuz etkilemiyor.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında Boğa burcundaki hareketi devam ediyor. Sabah pozitif etkiler varken kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Evinizdeki sorunlar varsa aklınızı kurcalayabilir. Hafta sonundan beri ailenizle ilgili konuların gündemde olması bugün itibariyle de vaktinizi alabilir. 11:28 olduğunda ise Ay boşlukta ilerlemeye başlayacak. Bu zaman diliminden sonra önemli işleriniz varsa askıda kalabilir. Özellikle maddi yatırımların olduğu önemli anlaşmalar imzalayacaksanız bu saatin öncesi daha iyi olacaktır.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive edici konuşmalar yapıyorsun!Saat 11:27'den gece yarısına kadar Ay boşlukta hareket edecek. Yoğun bir gün seni bekliyor. Gün içinde karşılaştığın bazı durumları sezgilerine güvenerek atlatacaksın. Hemhayatın hem de sosyal hayatının yoğunluğu seni biraz yorabilir. Her yere yetişme telaşından dolayı ufak sakarlıklar yaşayabilirsin. Davranış ve tutumların da göstereceğin değişiklik karşı tarafın geri adım atmasını sağlayacak. Ailede, senden yaşça küçük bir yakının eğitimiyle ilgili kaygılar yaşaması, onunla motive edici konuşmalar yapmanı sağlayabilir. Bilgi edinmeyi sevdiğin için, akşam saatlerinde kendini, felsefi ve sosyolojik kitapların arasında bulabilirsin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ya dahayatınızda gizli kalmasını istediğiniz bazı konularınız ön planda olabilir ve bu sizi biraz öfkelendirebilir. Bu konuda tepki vermek yerine daha sakin karşılamalısınız.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Geçmişinize ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Gün içinde maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olmaktansa iç dünyanıza dönüp bazı cevapları arayıp kendinizi keşfetmeyi tercih edebilir ve dış dünyaya çok daha sağlıklı ve verimli dönebilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; haftayahayatında birtakım yenilik ve düzenlemelerle başlayabilirsin. Bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak öncülük yapman istenebilir. Önüne çıkabilecek bazı konu ve sorunlar güven duygunu sorgulatan tarzda olabilir. Duygusal yönden hassas ve kırılgan olmaya müsaitsin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya istediğiniz dengeleri yakalayamadan başlamış olabilirsiniz. Belki yeteri kadar dinlenemediniz. Belki de elinizden geldiğince günün bir kısmını kendinize ayırmalısınız. Enerjinizi topraklanabileceğiniz aktivitelerde kullanmalısınız. Örneğin koşmak, yemek yapmak, masaja gitmek veya çiçeklerle ilgilenmek gibi.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>