Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka karşı gösterdiğiniz çekingenlik, size farklı bir gizem veriyor. Size yönelik ilgiden kurtulmanız rahat tavırlara girmenize bağlı. Bu konularda görüş aldığınız biri, size yarar getirmiyor.

Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içinde olmanız, pek anlaşılmıyor.

Şansınızın size kısa vadeli oyunlar oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Daha gerçekçi tercihler, şansa duyduğunuz ihtiyacı en aza indirebilir.

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olabilir. Onları ağırlamak istemeyeceksiniz fakat buna mecbur olduğunuzu da biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda olduğu bir güne başlıyorsunuz. Gün içerisinde kendinizi uzun zamandır hissetmediğiniz kadar huzurlu hissedeceksiniz. Bugün evinizin içinde vakit harcamak isteyebilirsiniz. Aklınızda olan dekor değişiklikleri için harekete geçirebilirsiniz., Günün içerisinde Ay-Venüs kontağı sebebiyle de ev bakanlarınız varsa bugün aradığı evi bulabilir. Ay'ın devamında Neptün ile uyumlu açıya gitmesi, aile içinde duygusal anlar yaşamanıza neden olabilir. Bu özellikle güzel bir gelişme için kutlama yapmak da olabilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seçici davranıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün ciddi düşünceler içindesin. Hem özel hayatında hem dehayatında fazlasıyla seçici davranabilirsin ve bu durum eleştirilmene neden olabilir. Kalbi boş ya da yeni ayrılmış bir Kova burcuysan bugün kendini yalnız hissedebilir; ilişkilerle alakalı olarak eksiklerini gözden geçirebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili planlarına önemli önerilerde bulunabilirsin. Bu davranışın aranızdaki güven duygusunun tazelenmesini de sağlayacak. Öğleden sonra yakın arkadaşlarınla buluşarak, merak ettiğin mekâna gidebilirsin. Bolca çektiğin fotoğraflarını anında sosyal medya hesabını yüklemekten de geri kalmayacaksın.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevre ilişkilerinizde zor durumda kalacağınız olaylar yaşamamak adına üçüncü kişi olduğunuz ortamlarda daha uzlaşmacı ve politik yaklaşımla içinde olmanız size fayda getirecektir.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi işlere odaklanabilir ve evle daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak zevklerinizde aşırılıklara gitmeniz de mümkün.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kişilere yaptığınız yardımlar sonrası göreceğiniz bazı uygunsuz davranışlar bugünlerde sizi üzebilir, değer görmediğinizi hissettirebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova;  son günlerde istemeden sarf ettiğin sözler çevrendekileri kırmış olabilir, bugün gönül almak ve daha merhametli davranmak isteyebilirsin. Yaşadığın gerilimi üstünden atmak için evinde kalıp, keyif aldığın konulara ya da sanatsal çalışmalara odaklanabilirsin. Kafandaki gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili somut adımlar atabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni spritüel deneyimler bakış açınızı etkileyebilir. Gün boyu hayatın keyif alanlarında kalmak isterken ruh madde dengesini hatırlatan olaylar gelişebilir. Harcamalarda abartılı tutumlara neden olacak hayallerinizi gözden geçirin.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay evinizdeki bolluk, bereket, güven ve neşeyi artıracak. Aile bireyleriyle huzurlu vakit geçirmenin tadına varacaksınız. Evde keyifli yemek daveti vermek için kolları sıvayın. Para paylaşımlarınızı gözden geçirmek ve mal varlığınızı irdelemek için uygun bir zamandır.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 19" R
Ay
Aslan
08° 46' 04" R
Merkür
Koç
28° 06' 32"
Venüs
Boğa
18° 03' 37"
Mars
Koç
10° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 46"
Satürn
Balık
17° 41' 10"
Uranüs
Boğa
23° 08' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 41"
Lilith
Başak
24° 52' 27"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>