Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onun tarafından yine sürekli aranabilirsiniz. İlişkinin ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız. İçinizdeki, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip karamsarlığın anlaşılır bir dayanağı yok..

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi saptamış olmanız gerekiyor. Bu görüşme,ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekinmeniz gerekmiyor.

Para sıkıntınızı, belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirebilirsiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşmesi dileği umuda dönüşebilir.

Yapmacık davranışlara karşı verdiğiniz tepkiyi aşırılığa kaçırdığınız şeklindeki eleştirilerin altında, bu davranışlara tepkisiz kalışın size duyduğu kızgın hayranlık var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istemediğiniz tartışmaların içine sokulabilirsiniz. Genelde barışçı, uzlaşmacı kişiliğinizin bazı durumlarda ortaya koyduğu agresiflik, bu tartışmalarda tehlike arz edebilir. Akşam bir çözümsüzlüğünüzle ilgili olarak, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir şeyleri paylaşma ihtiyacınız, son günlerde sınırlarda gibi.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:10 Güneş-Ay görünümüyle Cumartesi gününe adım atıyoruz. Güneş burcunuzda ilerlediği için değişik bir şeyler yapma arzunuz yoğun. Bazı konularda geriliminiz varsa da, bu görünüm size yaşanılan anın keyfini çıkarmanızda yardımcıdır. Stres ve gerginlikten uzaksınız. Hem hareketli hem de günü  güzel geçirmenizi sağlayacak yenilikleri hiç düşünmeden uygulayabilirsiniz. Saat 05:15 Ay-Venüs olumlu görünümü yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların hissedilmesini sağlar.  Hani insan kimi zaman içinde bulunduğu son durumu, geçmişe dönük tecrübeleri doğrultusunda ele alır ya, işte bu enerji bu türden hissedişlere yol açabilir. Biraz ciddiyet içerebilir. Kişi hangi konularda güvende olup olmadığını tespit etme gereği duyabilir. Saat 12:32-13:36 arasındaki  kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, her ne kadar güçlü gibi dursak da, aslında canımızı yakan, söyleyemediğimiz sorunlarımız yüzünden bir hayli hassas düşünürüz. Bu hassasiyet, sahip olduğumuz, değer verdiğimiz bazı kişi ve durumların üzerimizdeki etkisi nedeniyledir. Elden geldiğince sabırlı olmakta yarar var. Saat 13:36 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizi önemseyeceğiz.  Şartlarımızı gözden geçireceğiz. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alacak. Duyarlılık ve huzurun gün boyu önemi büyük olacak. Cumartesi gününün her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,  

13 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönemde etrafınızdaki insan sayısı fazlalaşır. Daha fazla insan ile bir araya gelip çok fazla konu hakkında karşılıklı konuşmalar yaparsınız. Kadın erkek fark etmeksizin yardım istediğiniz herkes yanınızda olarak talep ettiğiniz konuda ellerinden gelen yardımı esirgemezler.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonuna gelindiğinde yine çok aktif, enerjik ve yaratıcısınız. Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir. Arkanızdan gelen kişileri ikna da zorlanmayacaksınız, ama gereğinden fazla para harcamamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Bonkörlüğün de bir sınırı olmalı. Değil mi? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ve öğle civarında gergin diyaloglar veya hızlı hareketlere bağlı sıkıntılar olabilir, ama gün genelinde ve önümüzdeki günlerde aklımızın hızlı çalışacağı, zekamızla göz kamaştırabileceğimiz, bizim için önemli hedef ve amaçlarımıza odaklanabileceğimiz, büyük resme odaklanacağımız, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünebileceğimiz ve bu alanda kısmen şanslı da olabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, kafanızda pek çok düşünce olabilir. Öğle sonrasında daha sabırlı ve verimli olabileceğiniz şeyler yapabilirsiniz.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzgün dostlarınıza yardım ediyorsunuz. Pratik çözümler bulmak sizin işiniz. Kendinizi belli konularda hemen motive etmeyin. Önce düşünmelisiniz.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminiz yüksek başlayacak ama bazı işlerinizi yoluna koymak veya yetiştirmek sizi zorlayabilir. Yine de aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi kolay toparlayacaksınız.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyalleşmek, işinizin devamını sağlamak için kilit kişilerle dirsek teması sağlamak ve kendinizi kariyer anlamında parlatmak için öğle saatlerine kadar vaktiniz bulunuyor. Sonrasında ise ailenizle vakit geçirmek için ihtiyacınız olan enerjiye sahip olabileceksiniz. Kendinizle kalmak ve sanatsal faaliyetlerle meşgul olmakta bir alternatif olabilir. Genel olarak ise; Ay bugün saat 12:33'te boşluğa girecek, çok kısa bir süre boşlukta kalacak ve 13:36'da yüceldiği Boğa burcuna geçiş yapacak. Boşluk zamanlarında akışta kalmak, radikal kararlar almamak, değişiklikleri ve yeni adımları boşluk sonrasına bırakmak gerekecektir. Ay, Boğa burcuna geçtikten sonra Koç enerjisinin sabırsız, maymun iştahlı, hızlı enerjisi yerini sabırlı, sakin ve istikrarlı Boğa enerjisine bırakacaktır. Ay’ın huzurlu olduğu bu burçta biz de bu rahatlıktan payımızı alırız. Rahatlamak, huzur bulmak, kalabalıklardan uzak kalıp keyfimize bakmak isteriz. Bugün zor işlerden ziyade pratik olabileceğimiz işleri halletmeli, sıcak bir atmosferde, yüksek dinamizm içermeyen mekanlarda dostlarla, aileyle ve sevdiklerimizle vakit geçirmeye yönelebiliriz. Evde zaman geçirmek bu günün temasına en uygun düşen eylem olacaktır.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yüksek tempoda geçecektir. Bu durum, sizi de kabuğunuzdan çıkarıp eyleme geçirecektir ama aynı zamanda stres de yaratabilir. Sakinleşmenizi sağlayan bir faaliyet bulmalı, gerildiğinizde kendinizi rahatlatmalısınız.

13 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 53' 08"
Ay
Akrep
20° 56' 36"
Merkür
Koç
26° 19' 37"
Venüs
Balık
21° 15' 42"
Mars
Balık
04° 45' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 07"
Satürn
Balık
13° 16' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 17"
Chiron
Koç
18° 46' 38"
Lilith
Başak
19° 45' 56"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>