Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Takdir Topluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Uygun adımlar atabildiğiniz sürece aslında pek sorun da yaşamayacaksınız. Sizin açınızdan doğru olan ne ise, yavaş yavaş ona yönelmeye çalışın.

Mesleki açıdan daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kendiniz için doğru olan ne ise, ona göre hareket edin.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren gelişmelere yönelmeye çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkat çekme isteğiniz hat safhada olabilir. Hem görünüş hem de bu görünüşün arkasındaki fikirlerle iz bırakacağınız ortamlara girebilirsiniz. Bu aktifliği harcayacağınız ve fayda sunacağınız yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşılaşmadığınızı düşündüğünüz noktada, fırsatı sizin ortaya çıkarmanız gerektiğini farkedip kendinize yeni yollar bulun.

13 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu olarak hedeflerinize doğru adımlar atmaya devam edeceksiniz. İçsel motivasyonunuzla hareket ederek, kendinizi geliştirmek için yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Finansal konularda ise dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek ve bütçenizi dengelemek için zaman ayırmanızda fayda var. İlişkilerinizde ise iletişim becerilerinizle öne çıkabilir ve sevdiklerinizi etkileyebilirsiniz. Partnerinizle samimi ve derin bir sohbet yapabilir, ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek için ise düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Her şeyin mükemmel olmasını beklemeyin, küçük adımlarla bile büyük bir fark yaratabilirsiniz. Unutmayın, hayat sizin kontrolünüzdedir ve başarı sizin elinizdedir.

13 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Mars burcunda hareket ediyor. Evli Kova burcuysan, olgun tavırların sayesinde sorunlarını hızlıca çözüyorsun. Olgun olman ve ilişkine değer vermen çevrendekiler tarafından takdirle karşılanıyor. Evliliğinde sorun olan yakın bir akran senden yardım isteyebilir. Gelecekle uzun vadeli planlar yapmak seni bir nebze olsa rahatlatıyor.

13 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşmadan kendi fikirlerinize göre değerlendirdiğiniz insanlarla yüzleşebilirsiniz. Farkında olmasanız da, bunun bir yük olduğu gerçeğini unutmamalısınız. Doğru bildiğiniz yanlışları düzelterek hem kendinize hem de çevrenize karşı dürüst olacak, daha anlayışlı ve güvenli ilişkiler kurabileceksiniz.

13 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

13 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenceli kişiliğiniz etrafınıza da ilham olacak. Dostlarınız ve birtakım kalabalıklarla aynı ortamda bulunarak kendinizi ve özgüveninizi göstermeniz gerekebilir.

13 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların senden faydalanmaya çalıştığını fark edebilirsin bugün. Bu konu yüzünden günün büyük bir kısmını gergin olarak geçirebilirsin. Ancak isteklerini elde etmek için azimli olacaksın ve bu kötü enerjili insanlarla fırsat bırakmayacaksın.

13 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, iyi haberler almak ve paylaşmak için mükemmel bir zaman. Yine de gün, duygusal olarak gevşemek, gerginlik ve hayal kırıklığından kurtulmak için harika fırsatlar da doğurabilir. Özellikle gün ilerledikçe insanların ve durumların benzersiz veya büyülü yönlerini fark etmeye ve takdir etmeye her zamankinden daha yatkınsınız. Odak noktası hayatınızın soyut ve manevi seviyeleri olma eğiliminde olsa da pratik konular normalden daha sağlıklı bir hayal gücü veya sezgi dozundan faydalanabilir. Aslında bu konularda sezgilerinize daha fazla güveniyorsunuz ve bu ödüllendirici. Gün, pürüzlü kenarları yumuşatır ve gergin duyguları dağıtır. Hedeflerinize hoş bir şekilde bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz ve başkalarıyla uyum sağlamak her zamankinden daha doğal bir şekilde gerçekleşir.

13 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız.. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

13 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

13 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 16' 03" R
Ay
Aslan
14° 13' 28" R
Merkür
Koç
28° 38' 05"
Venüs
Boğa
18° 36' 26"
Mars
Koç
10° 41' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 03"
Satürn
Balık
17° 43' 04"
Uranüs
Boğa
23° 10' 25"
Neptün
Balık
29° 18' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 04"
Lilith
Başak
24° 55' 25"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>