Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ataleti Ortandan Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlar karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Karmaşık durumlara uygun hareket etmeniz gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

Daha sabırlı olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Tercihleriniz konusunda dikkatli olduğunuz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların önüne geçmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel gelişim sadece kitap okumakla, iyi düşünmekle, hedeflere odaklanmakla sağlanmaz. Bunu destekleyecek yeterli bir heyecanınız da olmalıdır. Bugün kaybettiğiniz heyecanı geri kazanacağınız bir başlangıç yapabilir ya da bunun planlarıyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk geliyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanma ve fikirlerinizi ifade etme konusunda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi açık ve net bir şekilde ifade etmek, başkalarıyla anlaşmayı kolaylaştırabilir. Ayrıca, arkadaşlık ilişkilerinizde daha fazla yakınlık kurma ve destek sağlama fırsatı da bulabilirsiniz. Ancak, bazı zorluklarla karşılaşabilir ve sınırlarınızı koruma gereği duyabilirsiniz. Kendinizi aşırı talepkar hissettiğinizde bir adım geri çekilmek ve sınırlarınızı net bir şekilde ifade etmek önemlidir. Unutmayın, doğru dengeyi bulmak çok önemlidir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay’a ev sahipliği yapıyorsun. İçinde anlam vermediğini huzursuzluk ve yorgunluk son buluyor. İlişkisi olmayan Kova burcuysan, keskin tavırların yeni bir ilişkiye başlamanı zorlaştırabilir. Duygu ve davranışlarını biraz daha yumuşatma taraftarı olabilirsin. Maddi kaygılarını ortadan kaldırmak isteyeceksin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişim sadece kitap okumakla, iyi düşünmekle, hedeflere odaklanmakla sağlanmaz. Bunu destekleyecek yeterli bir heyecanınız da olmalıdır. Bugün kaybettiğiniz heyecanı geri kazanacağınız bir başlangıç yapabilir ya da bunun planlarıyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk geliyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda gerçekleşen yeni ay çok daha dikkat çekici olabileceğinizi gösteriyor. Bu dönemde son derece kararlı davranabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda meydana gelen sorunları geride bırakmak ve ona göre adımlar atmak isteyeceksiniz. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişilerle ortak bir amaç için çalışmak sana çok daha iyi gelecek. Bunu karşındaki insandan destek almak olarak görmemelisin. Tarafların eşit şekilde ortaya bir emek koyması, elde edilen başarının keyfini de arttıracak.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün abartıya ve bir bedeli olabilecek entelektüel girişimlere dikkat edin. Büyük fikirler artık heyecan verici ancak henüz neyin gerçekten yapılabilir olduğunu görecek zihinsel çerçeveye sahip olmadığınız için, olayları ayrıntılandırmayı daha organize ve temkinli bir zamana bırakmak en iyisidir. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için, en iyi sonuçları elde etmek için henüz onlara güvenmeden olasılıkları düşünmenin zihinsel egzersizinden keyif alabilirsiniz. Daha zorlu veya sıradan çabalarınız için bugün abartmaktan ve ayrıntıları gözden kaçırmaktan kaçınmak en iyisidir. Gün ilerledikçe kendinizi odaklamak ve sizin için gerçekten önemli olan şeylere odaklanmak konusunda çok daha iyi bir durumda olursunuz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda beklemeyi tercih etmelisiniz..

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün hastane, sağlık veya sosyal kimliğiniz ön plana çıkabilir ancak aile, ev konularında sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkes her zaman hata yapabilir. Önemli olan bunları tekrarlamamaktır. Özel hayatınızda gösterdiğiniz inat ve ısrarla bir şey kazanamazsınız. Bir kere de karşınızdaki kimsenin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu bugünlerde azalabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içine girmeniz mümkün. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>