Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Monotonluktan Çıkıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmak için hareket geçmelisiniz. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

Daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz. Dengeleri zorlamanın her açıdan daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmek istediğiniz durumlar doğabilir. Karşı tarafla yerinde ve anlaşılır bir iletişim kurmanız önemli olacaktır. Olumsuz durum oluşturabilecek konularla yeterince meşgul olduğunuz için bundan elde ettiğiniz tecrübeleri paylaşabilirsiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, iyi anlaşabileceğiniz birine bugün yardımcı olmak isteyebilirsiniz. İçgüdüleriniz güçlü olacak ve insanların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket edeceksiniz. Aynı zamanda kişisel hedeflerinize odaklanmanız gerektiğini unutmayın. Bugün, çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını karşılarken kendi hedeflerinizi de gözden kaçırmamaya özen gösterin. İyi bir denge kurmak önemlidir. Aynı zamanda enerjinizi ve motivasyonunuzu korumaya dikkat edin. Kendi refahınıza odaklanarak, başkalarına daha da yardımcı olabileceksiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür’e ev sahipliği yapıyorsun. Bugün motivasyonun üst seviyede. Pratik ve hızlı olman seni her zaman ön plana çıkarıyor. Çözümcü fikirlerin sayesinde sorunların üstesinden hızlıca geliyorsun. Yaratıcı fikirlerin sayesindehayatında dikkatleri üzerine çekiyorsun. Hayatını monotonluktan çıkarmak için harekete geçebilirsin.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekolarak başladığınız çalışmalarınızın bir ana, işe dönüşmesi söz konusu olabilir. Yetersiz ya da isteksiz gibi görünseniz de aslında bunun için heyecanlı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Kendinizi, yapabileceğinize inandığınız hiçbir işten uzak tutmayın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün meslektaşlarınızla birlikte organizasyona katılabilirsiniz. Gelecek ümitlerinizi planlayacağınız zamanlar içindesiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde eksik gördüğünüz konuları tamamlamak yeterli olabilir. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı başlangıç ve bitişler yaşanmaması açısından özellikle yeni tanıştığınız kişiler ile bir şeyleri yavaş götürmek için bilinçli bir çaba göstermeniz gerekmekte.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla arandaki iletişimde çok zeki davranışlarda bulunacaksın. Herkesten bir adım önde olacağın bir gün. Bu güzel enerjiyi dikkatle kullanarakgibi konularda daha sağlam bir konuma gelebilirsin.

5 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün bazı olayların duygusal düzeyde bir yarayı yeniden açma eğilimi var. Aşırı hassas olabilirsiniz ve bu ihtimal göz ardı edilmemelidir çünkü bu, geçmişteki bir şeyin yeniden ortaya çıkmasından duyulan korkunun belirtisi olabilir. Sizi güvensiz hissettirdiği için belirsiz şeylerle zor zamanlar geçirebilirsiniz ancak zaman zaman küçük denemelerle kontrolü bırakmak özgürleştirici olabilir. Aslında, şimdi kendinizi sorunlara ilişkin benzersiz iç görülere açabilirsiniz. Ayrıca birisinin kendisini veya hayatlarını daha net anlamasına da yardımcı olabilirsiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Gücünüzü ortaya koymalısınız.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi isteklerinize gereken önemi vereceksiniz. Etrafınızda olan biten her ne varsa onu yakından takip etmek isteyeceksiniz. Şartları sizi zorluyor olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamaya özen göstermeniz gerekmekte.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle küslük yaşıyorsunuz. Küskün tavırlar doğru kararlar almanızı engelleyebilir. Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı tavırlar sergilemenizde yararlı olacak. Bugünlerdehayatınızda daha sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor. Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>