Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yardımseversin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda hareket ederken daha temkinli olmaya da çalışın. Terslikleri tamamen geride bırakmanız gerekiyor.

Mesleki olarak ön planda olmak istiyorsunuz. Tüm gelişmeleri yakından takip etme şansınız da var. Zorluk yaşamayacağınız bir süreçtesiniz.

Maddi anlamda daha dengeli olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Davaların sonuçlanması, evrak işlerinin tamamlanması bundan sonraki rotanızı çizmenize yardımcı olabilir. Kendinizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünün ve eksik olduğunuz konulara odaklanmakta geç kalmayın.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcu için enerjiler oldukça hareketli olabilir. Arkadaşlarınızla iletişimde olmak ve yeni insanlarla tanışmak için güzel bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme yeteneğiniz yüksek olacak ve fikirlerinizi rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız da ön plana çıkabilir. Ancak, aceleci davranmak yerine daha sabırlı ve dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi fazlasıyla hırslı hissedebilirsiniz, ancak bu hırslarınızı kontrol altında tutmayı unutmayın. İçsel dengenizi korumak için zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanan tartışmalarda orta yolu bulmaktan yorgun düşüyorsun. Artık herkes kendi istediği gibi davransın diyecek ve kenara çekileceksin. Evindeki fazla eşyalarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyorsun. Yardımsever olman manevi açıdan seni rahatlatıyor. Günün yorgunluğunu güzel bir kahveyle atmak isteyebilirsin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yoğunluğunuz fazla olabilir. Tahammülsüz ve yapacağını bilemeyen bir duruş sergilediğinize dair dönüşler aldığınızda bunu bir çatışmaya dönüştürmemelisiniz. Hukuksal bir mücadelenin ortasında kalmamak için buna dikkat etmelisiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda zorlanabilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden fazla etkilenebilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime dikkat etmen gereken bir gündesin. Karşındaki insan kim olursa olsun kendini daha iyi ifade edebileceksin. Bu durumu, bir süredir sana sıkıntı yaşatan kişilerle arayı düzeltmek için kullanabilirsin.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün başlarken büyük resme odaklanıyorsunuz ancak ilerledikçe odak noktanız daralıyor ve sorumluluklarınızı ön plana çıkarıyor. Ayrıca istediğiniz şeyin peşinden gitme konusunda kendinizi kısıtlanmış hissedebileceğiniz için bu biraz hayal kırıklığına neden olabilir. Önünüzde daha yoğun günler olduğundan gaza basmadan önce yavaşlayın. Şu anda ne kadar hırslı hissediyorsanız olun, temponuzu ayarlamanız ve görevlerinizi bir kenara bırakmanız gerekiyor. Neyse ki sorunları çözme ve uzun vadeli planlar yapma konusunda iyi durumdasınız. Geçmişte sizi rahatsız eden bir durumu şimdi daha gerçekçi bir şekilde gözden geçirebilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meditasyon ve duaya ihtiyacın var. Kendi daha fazla vakit ayırsan iyi edersin. Dua, zikir ve meditasyonlarla rahatladığının farkına varacaksın. Yalnız kalmaya da ihtiyacın olabilir. Kendine her daim meditasyon ve dua için vakit ayırmalısın. Bu sayede zorlanmadan görevlerini yerine getirmen gerekiyor.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha aktif adımlar atmaya yatkınsınız. İstediklerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunları çözmek adına partneriniz birçok adım attı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde, haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor. Kısa bir süre sonra çıkmayı düşündüğünüzyolculuğu, kariyer anlamında ufkunuzu genişletecek. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 00" R
Ay
Boğa
11° 45' 48" R
Merkür
Koç
21° 32' 41"
Venüs
Boğa
10° 08' 09"
Mars
Koç
05° 25' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 43"
Satürn
Balık
17° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 46' 27"
Neptün
Balık
29° 07' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 10"
Lilith
Başak
24° 09' 37"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>