Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Fikirlerin Ön Planda Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Tam olarak ne istediğinize karar veremiyorsunuz. Fırsatlarla karşılaşacaksınız ancak lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı beklemelisiniz. Sınırları lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konuları daha yakından takip etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekolarak başladığınız çalışmalarınızın bir ana işe dönüşmesi söz konusu olabilir. Yetersiz ya da isteksiz gibi görünseniz de aslında bunun için heyecanlı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Kendinizi, yapabileceğinize inandığınız hiçbir işten uzak tutmayın.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün biraz içe dönük ve sakin hissedebilirsiniz, Kova. Zihniniz oldukça aktif olacak ancak duygusal olarak daha geri çekilebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dünyanıza odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Ayrıca, yeni fikirler üretmek ve projeler üzerinde çalışmak için de iyi bir zaman. İlişkilerde ise iletişimde sakin kalmaya ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Partnerinizle derin ve anlamlı konuları paylaşarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Kova burcuysan ağzından çıkacak olan her söz diğer arkadaşların için önemli olabilir. Yani yap-bozun eksik parçası sen olacaksın. Bilgi ve yeni fikirler ortalıkta uçuşuyor olabilir ve senden bunların hepsini anlamlandırman istenebilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinin bazı hareketlerine sinirlenebilirsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal kararlar almak için iyi bir gün olmayabilir. Bugün hislerinizi ve karşınızdaki kişiyi düşünün. Birbirinize destek olmaya, ortak hayaller kurmaya devam edeceğiniz kişiler yanınızda olduğunda bunun etkisi kafanızın karışmasını önleyecektir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Değiştirmek durumunda kalacağınız işler olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle yatırım niyetlerinizi gündeme getirip harekete geçirebilirsiniz. Aile ilişkileriyle alakalı da bir takım olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her konuda olumlu hissedeceğin bir gün. Bu yapıcı tavrını bir süredir kafanı kurcalayan mevzuları çözmek için kullanabilirsin. Ayrıca manevi konulara daha da önem verebilir ve daha fazla araştırmalar yapabilirsin bugün.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, yakın kişisel ilişkilerinize açık fikirli ve cesur yaklaşmanın meyvelerini bugün alabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve bilginizi başkalarıyla paylaşmanız için iyi enerji yanınızdadır ve başkalarına karşı doğal yaklaşımınız sevimlidir ve olumlu geri bildirimleri çeker. Kişisel gelişimi listenizin en başına koyuyorsunuz. Gün yeni fikirleri ve yeni yaklaşımları destekliyor. Şimdi, pratik veya psikolojik bir problemde ilerleme kaydetmek için genellikle iyi bir zamandır. İç huzursuzluk bazen sizi yanlış yola sürükleyebilir ancak bugün sizi olumlu bir değişiklik yaratmaya veya hayatınızı iyileştirmeye motive edebilir. Ailevi konular iyi durumda ve kendinizi güvende hissetmenize yönelik ilerici fikirleri bulmak kolay olabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat arkadaşlarınıza ters düşmek istemiyorsunuz. Çevrenizin tepkisinden korkuyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendinizi ifade ederken ikna edici olmalısınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, özel hayat, sağlık alanlarına odaklanabilirsiniz ancak ani sorunlar gerçekleşebilir. Aile ve ev konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir döneme girmek üzeresiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. Arkadaşlarınıza karşı zaman zaman sert tutumlar içine giriyorsunuz. Kime güvenip, kime güvenemeyeceğiniz konusunda hata yapmanız mümkün. Çevrede olup bitenlerin farkında olmanız, günün getireceği fırsatların gözünüzden kaçmamasını sağlayacak. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>