Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aradığın Aşkı Buluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Tam olarak ne istediğinize karar veremiyorsunuz. Fırsatlarla karşılaşacaksınız ancak lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı beklemelisiniz. Sınırları lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konuları daha yakından takip etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız olayların sağlığınız üzerine etkisini düşünebilirsiniz. Ne uğruna hayatınızı zorlaştırdığınızı gördüğünüzde bundan vazgeçmek ve yerine yeni bir şeyler koymak kolay olacaktır. Endişelerinizi, özgüven olarak göstermek sizi kaldırabileceğinizden daha fazla yükle karşılaştırabilir; bile bile lades demeyin.

28 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcu için enerjinin yüksek olduğu bir gün olacak. İçinde bulunduğunuz projelerde ilerlemeler kaydedebilir ve yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Sosyal çevrenizle aktif bir şekilde iletişim kurmak için güzel bir gün olacak. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir ve hayatınızı değiştirebilecek adımlar atabilirsiniz. Ancak bu fırsatları değerlendirirken riskleri de göz önünde bulundurmanız önemli. Kendinize zaman ayırmak, kendinizi geliştirmek ve ruhunuza iyi gelecek aktivitelerle ilgilenmek için de bugünü değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirmeniz mümkün olacak. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece, hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan hiç beklemediğin bir anda tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Bu sefer aradığın aşkı bulduğunu düşünüyorsun. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan işlerini yetiştiremediğinden dolayı mesai yapman gerekebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Hobilerinize, planlarınıza ağırlık vermek olumlu dönüşler almanızı sağlayabilir. Dolabınızı yenilemek, imajınızla ilgilenmek çevrenizin de ilgisinden kaçmayacaktır.

28 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı işler ya da başkalarının para durumu sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Kafanızdaki ileri daha iyi yönetmeye bakmalısınız.

28 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda pozitif gelişmeler yaşanabilir ancak sizin bakış açınız çok önemli. Küçük olaylarda hemen karamsarlığa düşmemeniz oldukça önemli.

28 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla önemli konuşmalar yapabileceğin bir gün. Seni dinleyerek senden bir şeyler öğrenmek isteyebilirler. Veya bazı konularda fikrini almak isteyebilirler. Sevdiklerine destek olmak için iyi bir gün.

28 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün içinizde çok şey oluyor. Bunu yaratıcı ve olumlu bir şeye kanalize etmediğiniz sürece hayal gücünüzün sizden kaçmasına izin vermeyin. Yeni bir gözlem hakkında iletişim kurmaya geçmeden önce tüm gerçekleri toplamak en iyisidir. Aşırı aktif meraka da dikkat edin; bir şeye hazır olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak yine de konuyu kontrol etmeniz gerekir. Öte yandan, söylenmesi gereken bir şeyi söylemeye itme işlevi gören hayal kırıklığı noktasına gelmeniz de mümkündür. Özel yaşamınızda yeni ve heyecan verici gelişmeler olabilir, takıntılarınızla ilgili bir gelişme ya da uzun süredir devam eden bir soruna dair içgörüler olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde gerçekçi beklentilere sahip olmak doğal olarak gelir ve ruh halinizi düzeltmeye yardımcı olur.

28 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harekete geçme noktasında zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Belirsizliklerin tamamen ortadan kalkmasını sağlamanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Kişisel girişimlerinizle ön planda olabileceğiniz bir gündesiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

28 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, sağlık konuları ön planda olabilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

28 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişinizde ilişkilerinizle ilgili yaşamış olduğunuz olayların olumsuz etkilerinden kurtulmanız gerekiyor. Eğer olayları olduğu gibi kabul ederseniz, kendinizde meydana gelen değişimin ne kadar olumlu olduğunu fark edebilirsiniz. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Ödemeler yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak, olanaklarınızı artırmak için bir dizi görüşmeler yapabilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>