Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Baskı Altında Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bakış açınızdan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeye çalışın. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapmalısınız. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi ve destek görememek sizi yorabilir. Herkesin hayatı ve sorumlulukları, bu ilgiye gölge düşürebilir. Gölgede kalmamak için parasal ve duygusal konularda birilerinin eksikliğinin sizi yormayacağı şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Kova burcu olarak bugün, kendinizi genel olarak huzurlu ve dengeli hissedebilirsiniz. İç dünyanızla daha çok bağlantı kurma ve duygusal dengeye ulaşma gereksinimi duyabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğiniz aktivitelere yönelmek ve zamanınızı kendi istekleriniz doğrultusunda geçirmek size iyi gelebilir. Ayrıca, iletişim becerilerinizi kullanarak, çevrenizdeki insanlarla daha derin bağlantılar kurabilir ve fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Kendi hedeflerinizi belirleme ve bu hedeflere doğru adımlar atma konusunda da odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Özgürlüğünüzü ve bağımsızlığınızı koruyarak, ilerlemek istediğiniz alanlarda büyümeye devam edebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabilir ve paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Bugün önemli kararlar almak yerine, geleceğe yönelik planlar yapmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Genel anlamda, enerjinizin yüksek ve pozitif olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün dilerim!

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde evinle ilgili sorumluluklar alman gerekebilir. Ailenle ilgili konularda kendini baskı altında hissedebilirsin. Toprak veya emlak işleri gündeminde olacak. İlişkisinde problem olan bir Kova burcuysan, tepkisel davranmamaya özen göstermelisin. Mücadelen, toparlayıcı yönde olmalı, bunu unutmamalısın.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi ve destek görememek sizi yorabilir. Herkesin hayatı ve sorumlulukları, bu ilgiye gölge düşürebilir. Gölgede kalmamak için parasal ve duygusal konularda birilerinin eksikliğinin sizi yormayacağı şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken kendinizi biraz daha zayıf ya da kararsız hissedebilirsiniz. Karşıtlık konularda denge bulmaya ihtiyacınız var.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde Aşk konusunda ise cesur adımlar atmanız gerekmekte. Fırsatlar konusunda gözünüzün bilhassa açık olması gereken bir dönemdesiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sana ilham verecek yeni şeyler izleyebilir veya okuyabilirsin. İlgini çok çekecek ve sana yeni şeyler katacak konularla bolca vakit geçirebileceğin bir gün. İlgini çeken konular için hayatında biraz daha yer açman gerekebilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, hayatınızda gizli huzursuzluk veya hoşnutsuzluk duyguları varsa, bugünün onları arttırması muhtemeldir. Ev veya aile meselelerinde özellikle karamsar olabilirsiniz. Bu hoşnutsuzluk sizi harekete geçmeye teşvik ediyorsa, o zaman üretken ve destekleyicidir ancak sizi halsiz bırakıyorsa, şu anda sahip olduğunuz şeyin muhtemelen şu an için yeterli olduğunu kendinize hatırlamalısınız. Başkaları çılgın fikirler üretebilir ancak insanların size şu anda verdikleri sözlere inanmaktan kaçının. Şimdi uzun vadeli bir planın ayarlanması gerekebilir. Genişleme, büyüme, öğrenme ve bağlantı kurma arzusu belirgindir ancak bu diğer planlarla çelişebilir. Dikkat dağıtıcı şeyler çok fazla olabilir. Daha iyi fiziksel ve zihinsel sağlık için yapmak istediğiniz şeyle yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şey arasında denge kurmak zordur. Nitekim şu anda üzerinde çalışmanız gereken şey tam olarak bu olabilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Acil karar vermen gerekiyor. Kararsızlık senin zaman veya para olanakları, şanslarını hatta belki de aşkı kaybetmene sebep olabilir. Kararlarını bir an önce en doğru şekilde ver lütfen.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için daha sabırlı olmanız gerekiyor. Olumsuz düşüncelerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Koşulları lehinize çevirmeyi başarabildiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde tartışmaktan ve kavga etmekten hoşlanmıyorsunuz. Bu durumun oluşmasına izin vermeyin. Rahat davranmanızı engelleyen sorunları çözebilir ve bilmediğiniz konuları araştırmaya çalışabilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olması sebebiyle işinizde bocalama yaşayabilirsiniz. Bugün sezgilerinizden yardım alın. Yaratıcılıkla ilgili konulardaki potansiyelinizi kullanmaya çaba gösterin. Kazandığınız paranın geldiği gibi gitmesi, sizi yeni kazanç kapıları aramaya yöneltmeli.

27 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 21" R
Ay
Koç
11° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 53' 36"
Venüs
Boğa
07° 34' 43"
Mars
Koç
03° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 26"
Satürn
Balık
17° 01' 50"
Uranüs
Boğa
22° 39' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 22"
Lilith
Başak
23° 55' 48"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>