Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Detaylara Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Duygu dünyanızdaki dalgalanmadan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Belirsizlikleri de ortadan kaldırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Hobilerinize, planlarınıza ağırlık vermek olumlu dönüşler almanızı sağlayabilir. Dolabınızı yenilemek, imajınızla ilgilenmek çevrenizin de ilgisinden kaçmayacaktır.

21 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizin yüksek olduğunu hissedebilirsiniz. Yaratıcı projelere odaklanmak için harika bir gün olabilir. İçsel gücünüzü kullanarak büyük adımlar atabilir ve hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda, ilişkilerinizde de biraz daha esnek olmanız gerekebilir. Karşı tarafın görüşlerini anlamaya ve dinlemeye açık olmanız, sağlıklı iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Sağlığınıza da dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve dinlenme saatlerinize özen gösterin. Bugünün keyfini çıkarın!

21 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında detaylara odaklanabileceğin bir gün geçirebilirsin. Analitik yeteneklerin öne çıkacak ve sorunlara pratik çözümler bulman üstlerinin gözünden kaçmayacak. Sağlık konularına dikkat etmen gerekebilir. Fiziksel ve zihinsel sağlığına özen göstermek için egzersiz yapmayı ihmal etmemelisin. Sevdiklerinle kaliteli zaman geçirmek iyi gelecek.

21 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Hobilerinize, planlarınıza ağırlık vermek olumlu dönüşler almanızı sağlayabilir. Dolabınızı yenilemek, imajınızla ilgilenmek çevrenizin de ilgisinden kaçmayacaktır.

21 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı bir çalışma ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir alan bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koymakta daha şanslısınız.

21 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Risk alabilmeniz ve çabuk karar vermeniz gündemde olacak.

21 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir süredir gitmeyi kafana koyduğun bir yere gidebilir ve eğlenebilirsin. Maddi olarak seni yoracağını düşünüyor olsan da bazı şeyler çok daha rahat ve kolay ilerleyecek. O yüzden bugün yapmak istediklerini ertelememelisin.

21 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, duygularınızı ve yaratıcı hayal gücünüzü heyecanlandırıyor ve renk katıyor. Enerji sorunsuz bir şekilde akıyor gibi görünüyor ancak aynı zamanda birisi hakkında yeni şeyler keşfedebilir ve hatta muhtemelen etkileşimleriniz hakkında çığır açıcı bilgiler edinebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızın aklına ilginç sorular gelebilir, bu da düşünmenize neden olabilir. Hayat çoğunlukla hoş bir şekilde meşgul ilerler. Bir durumun daha fazla katmanını görebildiğiniz için, bir sorunun tam kalbini görebildiğiniz için, yeni bir anlayış ve iç görüyle bir sorunu çözmek için iyi bir zaman olabilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, toplumsal ilişkilerinizde ikna edicisiniz..

21 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

21 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön planda olabilir ve önemli değişimler için adım atabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız kritik dönemde, bununla ilgilenin. Sevgilinizle ilişkiniz çok kötü durumda ama ondan bir türlü kopamıyorsunuz. Onunla sorunlarınızı konuşarak, ilişkinizin devam edip etmeyeceği konusunda karar almaya çalışın. İş ortamınızda doğru olanı yapmaya çaba gösterin. Dayanışma ve yardımlaşma gibi konular sayesinde işlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün görünüyor. Tavır ve davranışlarınızla sempati kazanacaksınız. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak.

21 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 41" R
Ay
Balık
23° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 02' 45"
Venüs
Boğa
06° 04' 55"
Mars
Koç
02° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 20"
Satürn
Balık
16° 55' 47"
Uranüs
Boğa
22° 35' 02"
Neptün
Balık
29° 01' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 21"
Lilith
Başak
23° 47' 43"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>