Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dinlenmeyi İhmal Etmemelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

Sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir gün.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev sahibi olma planlarınızda bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle Merkür retrosu döneminde aldığınız ve uyguladığınız kararlar varsa bunların üzerinden geçmenizde fayda var. Aile büyüklerinizin önerilerini dinlemelisiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ifade etmek konusunda cesur olabilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurarken kendinizi rahat hissedebilir ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için uygun anları yakalayabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmamaya özen gösterin ve düşüncelerinizi düzgün bir şekilde ifade etmeye çalışın. Ayrıca, yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olmanız önemlidir. Onların duygusal ihtiyaçlarına kulak vermek ve desteklemek için zaman ayırın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticilik yapan bir Kova burcuysan, projelerinde ilerlemek için motivasyonun oldukça yüksek olacak. Ancak dikkat etmen gereken nokta, aceleci davranmaman ve planlarını detaylı bir şekilde düşünmendir. Sabırlı ol ve stratejik adımlar at. Ayrıca, bugün sağlığına özen göstermeli ve dinlenmek için zaman ayırmalısın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir çıkmazın içinde gibi hissettiren konularla ilgili bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Haklıyla haksızın ayrılması sadece bir ego tatmini değil aynı zamanda bir muhasebedir. Bugün kendinize yaptığınız haksızlıkların bedelini, kendinizle ilgili değişime giderek ödemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Ama bu bedele değeceğini de unutmayın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde kendinizi bir yere ait hissetmek, biraz da yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Devam eden aşırı sorumluluklar ve evde tamamlanması gereken işleri dengeleme zorunluluğu var. Toprağa ait bir plan, eldeki kaynakların getireceği kazanımlar konusunda ise bazı çekinceleriniz var. Şimdilikortamından kaynaklanan konuların ele almaya çalışmalısınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerin fikirlerine yıkıcı değil de daha yapıcı yaklaşmanızda fayda var. Ayrıca yalnız İkizler burcu üyeleri yine ortak tanıdıklara şans verebilmeliler.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşının senden borç istemesi olası. Seni maddi olarak sıkıntıda bırakabilecek olan bu kişiye karşı sınırlarını koruman senin için daha iyi olacak. Bazen hayır demeyi öğrenmemiz gerekir. Bugün bunu test etmek için iyi bir gün.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün tanıdık ve duygusal açıdan güvenli koşulları tercih ediyorsunuz. Bu, kendinizi dışarıda hissetmek ve konfor alanınızın tadını çıkarmakla ilgilidir. Duygusal gücün bir kısmını yeniden inşa etmek şu anda mantıklı. Aynı zamanda, iletişimlerinizden veya kişisel düşüncelerinizden değerli iç görüler veya belki de biraz ilham almaya hazırsınız. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde insanların ve nesnelerin değerini objektif olarak değerlendirmek kolay değil. Eğilim boş bir hayalin peşinden koşmak veya duyguları, enerjiyi veya parayı gerçekten tatmin etmeyen bir şeye yatırmak olabilir. Bunun yerine, işler karışırsa veya bir ihmal hatası varsa, bir arkadaşla hafif bir hayal kırıklığı yaşanır. Şimdilik harcamaları ve borç vermeyi ertelemek en iyisi olabilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliğini seviyor olmanız, çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Güzel fırsatlar gündeme gelecek.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile konuları ön planda olabilir. Hastane, sağlık konularında ailenizin desteği sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>