Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çözüm Yolunu Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, önceliklerinizi doğru belirleme konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldıracak ve mutluluğa adım adım yaklaşmayı başaracaksınız.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Gereksiz adımlar atmanız, çok daha fazla zorluk yaşamanıza neden olabilir. Mevcut durumunuzu sürekli olarak gözden geçirmeniz gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni sorunlar gündeme gelebilir. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerinizi ve isteklerinizi paylaşabilirsiniz. Her şeyin hemen istediğiniz gibi olması mümkün olmasa da bunun önünü açmanız da bir motivasyon sebebidir. Bugün zamana ve kurallara bağlı olarak hareket etmenin önemini kendinize sık sık hatırlatın.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedefleriniz konusunda daha net bir şekilde düşünmeniz gereken bir gün olabilir. İçsel olarak bir dönüşüm yaşama isteğiniz artabilir ve yeni bir perspektif kazanabilirsiniz. Kendinizi keşfetmek, potansiyelinizin farkına varmak için uygun bir zaman olabilir. Aynı zamanda ilişkilerinizde de iletişime önem vermeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle aranızdaki iletişimde açık olmak, duygusal bağlarınızı güçlendirebilir. Kariyerinizle ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi geliştirmek için enerji harcayabilirsiniz. Genel olarak, içsel dönüşüm ve iletişim önemli olacak bugün.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcuna geçiş yaparken, eş zamanlı olarak Plüton’la iletişim kuracak. Hayatının belki de en iddialı haftasında olacaksın. Alışık olduğun sorun çözme yöntemlerin ne kadar uğraşırsan uğraş işe yaramadığını fark edeceksin. Bu seferlik bildiğin yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışmalısın. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinden beklenmedik bir teklif alabilirsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü bir özeleştiri günü ilan edebilirsiniz. Yaşam düzeninizi ve ilişkilerinizi nasıl kurduğunuzdan, nasıl devam ettiğinizden yola çıkarak bunlarla ilgili bir düzenlemeye gidebilirsiniz. İnsanların size sunduğu önerilerin bir küçümseme değil geliştirme işareti olduğunu unutmayın.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik bir konu ya da ailevi bir uğraş olumlu sonuçlar getirebilir. Akşam saatlerinde daha dışa dönük olabilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi iyi hissettiğiniz ve beraberinde etrafınıza da bunu yansıttığınız bir gündesiniz. Gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyleri tek başına halletmeyi isteyeceksin. Takım çalışmasındansa "durun ben halledeyim" şeklinde bir tavır takınabilirsin. Ancak bu şekilde kendini çok fazla kapatıp etraftan gelebilecek iyi tavsiyelere kulak vermekten çekinmemelisin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün size daha derinlerde gömülü duygularınızı, korkularınızı ve hırslarınızı hatırlatır. Yeni başlangıçlara giden yolu temizlemenin yollarını görmek için güçlü bir zaman. Gün güveninizi ve görünürlüğünüzü artıracak. İmajınızda olumlu değişiklikler yapmak istiyorsanız, bunu yapmanın tam zamanı. Bugün daha fazla etki gücünesahipsiniz. Günü yakalamanın ve hayatınızı istediğiniz gibi şekillendirmenin zamanı geldi. Artık bir şekilde gölgelerden çıkıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yenidenbaşlamak mümkün!

20 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz size başarı getiriyor. Bugün Doğallığınız işinizi kolaylaştırıyor.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile konuları ön planda olabilir. Hastane, sağlık konularında ailenizin desteği sizinle olacak. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>