Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Parasal Konula Gündeminde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sakin kalmaya çalışın. Belirsizliklerin son bulması için harekete geçmek istiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de unutmamanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Koşullar üzerindeki etkinliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız da var. Bakış açınızı değiştirmeli ve harekete geçmek için uygun zamanı kollamalısınız.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren konuları daha yakından takip etmeniz gerekiyor. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazancınızı ve bir sonraki adımınızı saklı tutmanızı öğütleyen öğretilere kulak verebilirsiniz. Hayatınızı olumsuz yönde etkileyen ve bir şeyler üretmenizi engelleyen durumlar karşısında net bir duruş sergilemelisiniz. Bugün o duruşun ilk tohumunu atıyorsunuz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal becerileriniz ve iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir. İnsanlarla kolayca bağlantı kurabileceğiniz bir dönemdesiniz, bu yüzden yeni kişilerle tanışmaktan ve farklı gruplara dahil olmaktan keyif alabilirsiniz. Ancak biraz dikkatli olmanızda fayda var, çünkü bazı insanlar size karşı istenmeyen bir rekabet veya kıskançlık gösterebilir. İçgüdülerinize güvenerek bu tür durumlarda sakin ve diplomasi kullanarak tepki vermeniz önemlidir. Öte yandan, projelerinizde ve hedeflerinizde ilerlemek için ihtiyaç duyacağınız destekleri bulabileceğiniz bir gün olabilir. Enerjinizi iyi yönetmek ve zihinsel olarak odaklanmak için zaman ayırmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi motive etmek için uzun vadeli hedeflerinizi hatırlayın ve kendinize küçük ama anlamlı adımlar atmak için ilham kaynakları bulun. Sonuç olarak, enerjik ve aktif bir gün sizi bekliyor olacak, bu yüzden fırsatları kaçırmamak için dikkatli ve kararlı olmaya çalışın. Umarım gününüz iyi geçer!

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Bütçeleme yapman gerekebilir. Bazı konularda zorlandığını hissediyorsun. Çalışan bir Balık burcuysan, yetenekli olduğun konularda daha fazla ikna edici olabilirsin. Sorumlu olduğun işlerini daha kolay ilerletebilirsin. Evli olanlardansan, eşinle kış tatili yapmaya karar vereceksin.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişime açık olmak kadar bunu nasıl sağlayacağınızı da düşünmelisiniz. Bildiğiniz yöntemlerin, alanların dışına çıkmayı deneyin. Sizi baskılayan durumlar karşısında yeni bir tutum sergilemeniz gerekebilir.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgilenmek istemeyeceğiniz zamanlar olabilir. İleriye dair plan ve program yaparak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde dağınık enerjiler söz konusu, duygusal açıdan etki altında olabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz, ancak gerçekleştirmek için şans bulamadığınız şeyler, bilhassa duygusal hayatınızla alakalı, bugünlerde gündeme gelebilir, gelişmeler olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir görüşemediğin bir arkadaşın ile alakalı olarak kendini üzgün hissedebilirsin bugün. Aranızda bir mesafe varsa bu mesafenin kapanması için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. Ancak ona mesaj atarak veya onu arayarak kendisini ne kadar merak ettiğini belli edebilirsin.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün siz eğlence, oyun veya yaratıcılık ihtiyaçlarınızı ayarlamaya devam ederken, dikkatinizi pratik meselelere çeviriyor. Şimdi sezgilerinize erişmek daha doğal bir hale geliyor. Etkileşimleriniz biraz daha naziktir ve iç görünüz, güne başka bir boyut katabilir. Kendinize saygı duyuyorsunuz ve olumlu bir ilgi çekiyorsunuz. Bu, işinizle veya sorumluluklarınızla daha kolay bağlantı kurduğunuz veya işinizin hoş bir şekilde dönüştüğü bir zamandır. Bugün işiniz, para durumunuz ve pratik veya maddi hedefleriniz konusunda kendinizi daha güvende ve motive hissediyorsunuz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamsal konularda yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmak için uygun zamandan geçiyorsunuz.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ön planda olabilir. Hastane, sağlık konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkiniz günbegün çıkmaza gidiyor. Yapabileceğiniz bir şey kalmadı. Kangren olmuş bu ilişkiden uzaklaşın. Eğer yalnızsanız bir önceki ilişkinizin etkilerini hissetmeye devam edebilir, yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkına varın. Size borcu olan kişiyle konuşmanızda fayda var. Paraya ihtiyacınız olacak!

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 27" R
Ay
Boğa
01° 18' 17" R
Merkür
Koç
20° 56' 52"
Venüs
Boğa
09° 15' 18"
Mars
Koç
04° 52' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 38"
Satürn
Balık
17° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 43' 57"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 50"
Lilith
Başak
24° 04' 51"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>