Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dönüşüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Duygularınızı doğru aktarmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Başarıya ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal kararlar almak için iyi bir gün olmayabilir. Bugün hislerinizi ve karşınızdaki kişiyi düşünün. Birbirinize destek olmaya, ortak hayaller kurmaya devam edeceğiniz kişiler yanınızda olduğunda bunun etkisi kafanızın karışmasını önleyecektir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir ve başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. İnsanlarla kolayca bağlantı kurabilir ve fikirlerinizi paylaşmak için mükemmel bir gün olabilir. Ayrıca, yeni projeler veya planlar için ilham kaynağı olabilir ve yaratıcı bir şekilde düşünmenizi sağlayabilir. Bugün enerjiniz yüksek olacak, dolayısıyla kendinizi hareketli hissedebilir ve fiziksel aktivitelere katılabilirsiniz. Önemli olan, bu enerjiyi doğru yönlendirmek ve kendinizi aşırı yormamaktır. Ayrıca, bugün duygusal anlamda da destek alabilir ve yakın ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Kova burcuysan, kendini geliştirebileceğin yeni alanlar bulmak isteyebilirsin. Bazı insanların seni yalnız bırakması, bazı işlerin yürümemesi aslında senin yeni seçimler bulman için bir fırsat. Geri dönüşüm, sadece fiziksel ve çevresel değil kişisel olarak da yapılabilir; bugün bunu deneyimleyeceğin gelişmelere şahit olabilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda gerçekçi sonuçlarla ve durumlarla hareket etmelisiniz. Bir konuyu düşünmemek o durumu değiştirmeyeceği için durumunuzun farkında olarak ilerlemenizde fayda var. Borçlanma ve ödemelerle ilgili trafiği doğru yönetmek için bugün hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz iletişimi yüksek bir gündesiniz. Size zevk veren görüşmeler, buluşmalar içinde olabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. Öğle saatlerinde duygusal ve zihinsel karışıklık içinde olabilirsiniz. Olaylara karşı sakin kalıp, ani karar vermekten kaçınmalısınız.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların size başarı getireceği bir gündesiniz. Aşk konusunda ve arkadaşlıklar konusunda bugün kişilere veya durumlara şüpheci yaklaşabilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir süredir görüşmediğin bir arkadaşın ile karşılaşabilir veya ondan bir telefon alabilirsin. Aranızın açılmasına sebep olan şeylere odaklanmaktan çok birlikte geçirdiğiniz güzel vakitlere odaklanmak daha yapıcı olmanı sağlayacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün adeta kendi dünyanızı yaratıyorsunuz. Henüz tam olarak birolmasa bile, ek uğraşa dönüştürmek istediğiniz bir hobiniz olabilir. Burası belirsizlik içinde nasıl hareket ettiğinizi ve gelecek belirsiz olduğunda ne kadar adanmış olabileceğinizi öğreneceğiniz yerdir. Dikkat çekmek, değerli bağlantılar kurmak ve hem sizi anlayan hem de sizinle aynı şeyleri isteyen insanlarla etkileşime geçmek için farklı yöntemler deneyin. Çevreniz, size geçmiş deneyimleri anlatarak bilgelik sağlayabilirler veya siz onların neler yaşadığını görerek bu yolun size uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünler de tarafsız karar ver. Bağımsız, tecrübeli, gerçekçi ve zeki bir insansın. Bugün işene yaramayanlardan kurtul. Bunlar kişi, durum ya da olaylar olabilir. Esprili davran bugün. Ayrıca etrafındakilere de zaman ayır. Daha duyarlı bir yaklaşım takip et ve zorluklara kibarca yaklaş.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön planda olabilir ve önemli değişimler için adım atabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizde ve aşk hayatınızda şans sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eskibağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınızaaçabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 02" R
Ay
Koç
08° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 45' 05"
Venüs
Boğa
07° 20' 21"
Mars
Koç
03° 41' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 42"
Satürn
Balık
17° 00' 52"
Uranüs
Boğa
22° 38' 34"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 44"
Lilith
Başak
23° 54' 30"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>