Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişim Sürecindesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak her şey yoluna girmeye başlıyor. Detaylar üzerinde gereğinden fazla zaman harcama ihtimaliniz var ancak bunların size sorun yaratmayacak boyutta olacağını da bilmelisiniz. Birlikteliğiniz yoksa, gün içerisinde iki farklı duyguyla hareket edebilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız gerekmekte.

Üstünüz olan kişilerle ortak noktada buluşmayı başarabilecek ve daha mantıklı adımlar atabileceksiniz. Yarar sağlayabileceğiniz gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Var olan sorunların ve sıkıntıların da üstesinden gelme şansınız var. Her şey daha da iyiye gitmeye başlıyor.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda bakış açınız iyiden iyiye değişim gösterebilir. Kontrol duygunuzun yoğunluk gösterecek olması, daha ekonomik ve daha tutumlu olmanızı sağlayabilir. Çalışmalarınızdan elde edecek olduğunuz gelir sayesinde kendinizi rahatlığa kavuşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki kişilere farklı fikirlerinizle destek vermeniz gerekebilir. Problemin içinde yatan fırsat ve olumlu gelişmeleri yakalamak için birinin olayları dışarıdan gözlemlemesi daha uygun olacaktır. Bugün o kişi siz olabilirsiniz. Sabrınızı ve sağduyunuzu yanınıza alın.

26 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, yaratıcı düşüncelerinizle öne çıkabilirsiniz. Farklı bakış açıları ve ilginç fikirlerle çevrenizdekilere ilham vereceksiniz. Kendinizi enerjik hissediyor olabilir ve önemli projeler için harekete geçebilirsiniz. İş ortamında veya sosyal çevrenizde liderlik becerilerinizi sergileme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak, aşırı sabırsızlık ve aceleci davranmak yerine, planlarınızı dikkatlice düşünmek ve stratejik bir şekilde ilerlemek daha iyi olacaktır. Kişisel ilişkilerde, partnerinizle daha fazla iletişim kurmaya ve onun ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmaya çalışın. Sevdiklerinizi desteklemek ve onları anlamak için zaman ayırmanız önemli olacaktır. Sağlığınızla ilgili olarak, düzenli egzersiz yapmaya ve sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmeye devam etmelisiniz. Kendinizi motive etmek için yeni hedefler belirlemek de size iyi gelecektir. Bugünü fırsatlarla dolu bir şekilde değerlendirebilir ve başarıya adım atabilirsiniz.Umarım bu yorum size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

26 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Kova burcuysan,hayatındaki konular gündemini meşgul edebilir. Bazı işlerini ilerletmekte zorlanabilirsin. Değişim sürecinde olduğunu unutmamalısın. Yöneticilerinle iletişimin bu noktada önem kazanacak. Eğitim hayatı devam edenlerdensen, keyif aldığın konulara yönlenebilirsin. Gün içinde duygusal yönden kendini zaman zaman huzursuz hissedebilirsin.

26 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz yerde huzurlu olamazsınız. Ancak bu düşüncenin bir yanılsama olup olmadığını da iyi düşünmelisiniz. Aile içindeki yerinizi sorgulamak yerine fikirlerinizi açık bir şekilde paylaşıp olayı netleştirebilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bireysel niyetlerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. İş yeri açma planınız varsa başlayabilir ya da bir ilişki teklifinde bulunabilirsiniz. İş konusunda başarılarınız var.

26 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içini sıkan mevzulara odaklanabileceğin bir gün. Gününün daha güzel geçmesi için sevdiklerinle konuşman gerekecek. İçini açman ve kendini daha iyi ifade etmen için güzel bir gün.

26 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, birine olan ihtiyacınızın farkına varabilirsiniz. Aydınlanmalar, duygusal açıklamalar veya anlaşmazlıklar mümkündür. Bununla birlikte, eğer şimdi tartışmalar ortaya çıkarsa, herkesi hüsrana uğratmak yerine, her iki tarafın da daha büyük bir anlayışa varmasıyla çözülmelidir. Neyse ki, bir kenara atmış olabileceğiniz duyguların farkına vardığınız ve denge ihtiyacının her şeyi tüketen hale geldiği harika bir yaratıcı zaman olabilir! Eğer dikkatinizin çoğunu kişisel planlarınıza odaklıyorsanız bir partner şu anda dikkatinizi çekmek için yarışabilir ve birisine veya ilişki hedeflerinize gereken ilgiyi göstermek önemlidir. Bir ilişkide bir dönüm noktası mümkündür.

26 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, toplumsal ilişkilerinizde ikna edicisiniz..

26 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

26 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamandan beri devam eden ve sizi zor durumda bırakan sorunları ve sıkıntıları yavaş yavaş geride bırakmaya başlıyorsunuz. Enerjinizin yoğunluk gösterebileceği bir gün. Karşınıza çıkan ufak tefek sorunların size engel olmasına müsaade etmeyeceksiniz. Ciddiyet gerektiren hemen her konuda kendinizi daha rahat ve güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. İyimserliğinizden de yarar sağlayabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde çok alıngansınız. Sevgilinizden beklediğiniz fedakarlıkların istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz sizi gerginleştirebilir, aranızda çıkacak tartışmaları büyütmemeye çalışın. Meslek hayatında riski seviyorsunuz. Bazı girişimlerinizde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Fazla soğuk yiyecekler ve içecekler sizde hassasiyet yaratıyor.

26 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 50" R
Ay
Balık
02° 27' 39"
Merkür
Koç
18° 09' 09"
Venüs
Boğa
04° 17' 08"
Mars
Koç
01° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 50"
Satürn
Balık
16° 48' 24"
Uranüs
Boğa
22° 29' 60"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 30"
Lilith
Başak
23° 38' 01"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>