Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimde Yoğun Bir Gün Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı kontrol altına almanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Nedenler üzerinde etkinlik göstermek isterken biraz daha kontrollü olmaya çalışın.

Yavaş hareket etmekten yanasınız. Hızlı adımlar attığınız takdirde hata yapacağınızı düşünüyorsunuz. Özenli davranmanın sizin açınızdan önemli olabileceği de unutmamanız gerekmekte. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızdan ders çıkarırken bunu olumsuz bir şekilde yapmamalısınız. Geçmişi olduğu yerde bırakın ve bugünleri geliştirmenin yollarını arayın. Bir gün, bugün de geçmişin bir parçası olacaktır; bunu hatrınızda tutmanızda fayda var.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Kova burcu için günlük burç yorumunu paylaşayım. Bugün, sosyal ilişkilerinizde daha aktif ve enerjik olabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak yeni insanlarla tanışabilir ve ortak projelerde yer alabilirsiniz. Ayrıca, bugün yaratıcılığınızın üst düzeyde olabileceği bir dönemdesiniz. Farklı fikirler ve perspektifler keşfetmek için zihninizi açık tutun. İçsel dünyanızda ise biraz huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bu durumu anlamak için içe dönüp meditasyon veya yoga gibi rahatlama teknikleri deneyebilirsiniz. Mutlu ve keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Kova burcuysan, mümkün olduğunca net bir şekilde iletişim kurmak en iyisi olabilir. Doğru iletişim kurduğunuz takdirde aranızdaki problemlerin minimuma ineceğini unutmamalısın. Çalışan hayatı olan bir Kova burcuysan, geçmişteki bir hedefin veya hayalin hatırlatıcıları ortaya çıkabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi nasıl ifade eder ve tanıtırsanız ona göre karşılık bulabilirsiniz. Dolayısıyla uğraşlarınız, girişimleriniz ve çevrenizle olan ilişkilerinizin belirleyici olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Aile meclisinde parasal konular, gayrimenkuller gündem olabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar daha yorucu olabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda ön göremediğiniz konulara dikkatli yaklaşın. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizin konuşmalarınıza da yansıyabilir. Olaylar karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aile ziyaretleri yapabilirsiniz. Rahatlamak kolay olmayabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda isteksiz bir gün geçirseniz de gün ortalarına doğru alacağınız haberler neticesinde keyfiniz yerine gelebilir. Kendinizi iyi hissetmek için bakım yapabilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyin üstesinden aynı anda gelmeye çalışma. İş bölümü yapmak ve kendini çok fazla yormamak sana çok daha iyi sonuçlar getirecek. Hızını iyi ayarlamalı ve yorgunluktan kaçınmalısın.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınıza özel ve derin bir enerji getirir veya yalnızlıktan daha fazla zevk ve mutluluk alırsınız. Duygularınız biraz gözden geçirilmeyi gerektiriyor. Başkaları için çok şey yapıyor veya kendinize yetersiz zaman ayırıyor olabilirsiniz. Artık aşk hayatınızda dikkat altında olmaktan hoşlansanız da hoşlanmasanız da duygularınızı düzene sokmanız için bu gerekli bir süreçtir. Geçmişinizle veya sevdiklerinizle olan önemli özel anlarınızla biraz hüzünlü de olsa daha hoş bir bağlantının keyfini çıkarmanız da mümkündür. Aşk hayatınızda, duygularınızda ve sevginizde bazı gizemler olabilir. Yeni deneyimlerin ve sevgilerin hayatınıza girebilmesi için eski veya modası geçmiş tutumlardan kurtulmayı ve alanı temizlemeyi hedefleyebilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, toplumsal ilişkilerinizde ikna edicisiniz..

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ön planda olabilir. Aile, ev konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü fark etmenize neden olacak. Parasal sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>