Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şüphecisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, harekete geçmek için uygun zamanı beklemelisiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Önceliklerinizi doğru belirlemekte zorlanmayacaksınız. Sınırları tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Odaklanmaya çalışmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yoğunluğunuz fazla olabilir. Tahammülsüz ve yapacağını bilemeyen bir duruş sergilediğinize dair dönüşler aldığınızda bunu bir çatışmaya dönüştürmemelisiniz. Hukuksal bir mücadelenin ortasında kalmamak için buna dikkat etmelisiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjiniz oldukça yüksek olacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuz da artacak. Farklı fikirler üretmek ve yenilikçi çözümler bulmak konusunda büyük bir yeteneğiniz var. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ilerletebilir ve çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Aynı zamanda, iletişim becerilerinizle başkalarını etkileyebilir ve ikna edebilirsiniz. Fakat dikkatli olmanızda fayda var, bazen düşüncelerinizi ifade ederken sert bir şekilde çıkış yapabilirsiniz. Aşırı özgüvenli davranmaktan kaçınarak ilişkilerinizi olumlu ve dengeli bir şekilde sürdürebilirsiniz. Unutmayın, herkesin fikrine saygı duymak önemlidir. Bugün finansal konularda da başarılı olabilirsiniz, fırsatları değerlendirmek için gözünüz açık olsun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Yanı sıra da Plüton burcunda hareket ediyor. Büyük değişiklikleri görmesen de kalbinin derinliklerinden farklı sesler yücelmeye başlıyor. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan yapacağın yeni anlaşmalar yoğunluğunu arttırabilir. Çalışan bir Kova burcuysanyerindeki olaylara karşı genellikle şüpheci yaklaşabilirsin.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev sahibi olma planlarınızda bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle Merkür retrosu döneminde aldığınız ve uyguladığınız kararlar varsa bunların üzerinden geçmenizde fayda var. Aile büyüklerinizin önerilerini dinlemelisiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde değişik şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Aldığınız yeni kararları karşınızdakilerle paylaşabilirsiniz. Denge kurmanız için toleranslı davranmanız gereken zamanlar olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız da düzenlemeye gidebilirsiniz. Eksik işlerinizi tamamlayabileceğiniz uygun zamanlar olacak.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizi gerçekleştirmek için kendinizi çok hevesli hissetmeyebilirsiniz. Ancak yine de aşk konularındaki şansınız sizi ilerlemeye ve kendinizi geliştirmeye yönlendirebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok enerjik hissedeceksin. Elini attığın her bir konuda güzel başarılar elde edebilirsin. Elde edeceğin bu başarılar ve sosyal ortamlarında kazanacağın enerji çok keyifli bir gün geçirmeni sağlayacak.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün detaylara dikkat etme konusunda iyi durumdasınız sevgili Kova. Şimdi, yarım kalmış işlerle ilgilenme konusunda motive olabilir ve kişisel veyaortamınızı anlamlandırmaya kararlı olabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, yanıtlara ulaşmak veya arzularınızın peşinden gitmek için dolambaçlı bir yaklaşım benimsemek çok cazip gelebilir. Bununla birlikte, doğrudan bir yol şu anda mümkün görünmese de kendinizi bir köşeye sıkışmış hissedebileceğinizden, şimdilik çok fazla derinlemesine araştırma yapmamak muhtemelen daha iyidir. Bugün çözülmemiş sorunlar yıkıcı bir şekilde ortaya çıkıyor. Bir karar vermekte zorlanabilirsiniz ve bir kişiye veya projeye geçici olarak inanmakta veya ona güvenmekte zorlanabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olay ve kişilere farklı bir açıdan bak. Geçici bir duraklama yaşayabilirsin. Öncelikle kendin olman önemli ve bu sayede bir uyanış yazıyorsun. Olumlu bir değişiklik zamanı; bir durum aniden ilerliyor.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partner, ortaklık, sağlık, çalışma hayatı veya evcil hayvanınızla ilgili bazı gelişmeler sizi zorlayabilir, gücünüz sınanabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 39" R
Ay
Balık
12° 31' 50"
Merkür
Koç
18° 33' 53"
Venüs
Boğa
05° 08' 58"
Mars
Koç
02° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 41"
Satürn
Balık
16° 51' 58"
Uranüs
Boğa
22° 32' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Başak
23° 42' 41"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>