Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmak yerine ilişkinizden uzaklaşma ihtimaliniz var. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları en kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplumdaki duruşunuza neyin zarar vereceğini kestiremeyebilirsiniz. Bu yüzden emin olduğunuz davranışlar dışında bir davranış benimseyeceğiniz zaman iki kere düşünmelisiniz. Kendinizde bir emeğiniz olduğunu unutmayın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gündeminizin büyük ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var. Yakın ilişkiler konusunda kendinizi biraz olsun sıkıntı içerisinde hissedebilirsiniz. Kişisel önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da aksaklık ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir gündesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının günden güne sıradanlaştığını düşünebilirsin. Monotonluktan çıkmak için rutinlerini değiştirmek isteyebilirsin. Ailesinde kronik rahatsızlığı olan Kova burcuysan, sağlık konularında güzel haberler alabilirsin. Alacağın haberleri aile yemeğiyle kutlamak için güzel bir gece organize edebilirsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi ve destek görememek sizi yorabilir. Herkesin hayatı ve sorumlulukları, bu ilgiye gölge düşürebilir. Gölgede kalmamak için parasal ve duygusal konularda birilerinin eksikliğinin sizi yormayacağı şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha dengeli düşünmek ve aceleci davranmamak gerekiyor. Hafta sonu olmasına rağmen size yansıyan bazı sorumluluklar söz konusu olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mesleki ve diğer konularla alakalı olarak geçmişte kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi çok şanslı ve keyifli hissettirebilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile birlikte geçirdiğiniz vakitler konusunda bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Bugünü arkadaşlarınıza ve biraz da kendinize ayırmanız ikinize de iyi gelecek. Kendini bu konularda çok germemeli ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün her zamankinden daha performans odaklısınız. Yine de perde arkasında ve içeride çok şey oluyor. Eylemlerinizin sizin adınıza konuşmasına izin vermek bugün özellikle uygundurancak konuşmalarınız ve derin düşünceleriniz özellikle yararlı olabilir. İşlerinizi bitirmek veya biraz yenilenmenin ve iyileşmenin tadını çıkarmak için daha fazla çaba harcama eğilimindesiniz ancak şu anda dikkatten tamamen kaçmak zor! Önceliklerinizi belirlemeye hazırsınızancak dinlenmeye zaman ayırmak da bunlardan biri olabilir. Neyse ki hayal etmek yaratıcılığınızı harekete geçirir ve özellikle umutlu hissetmenizi sağlar.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. İş yaşantınızda çevrenizle baş etmeniz her zaman mümkün olmayabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak çatışmalar gerçekleşebilir. Ayrıca aile hayatınızda ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki gerginlik, tutku tanımlamalarını hak ediyor. Abartılı yaşadığınız duyguların yanında karakterleriniz arasındaki çekişme de söz konusu. Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu karşılanmıyor. İş yerinizde tek başına hareket etmek istiyor, fakat başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan kurtulamıyorsunuz. Bugün elinizdeki işlere konsantre olarak yapıcı çalışmalar ortaya koymanız mümkün. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>