Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öğünlerini Dengeliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Daha sabırlı olmalısınız. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız bazı sorunlarla karşılaşacaksınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Belirsizlikleri geride bırakmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın yorgunluğunu atmak için bugün bütün işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Çalıştığınız, ilgilendiğinizher ne olursa olsun, hissettiğiniz bu rahatlığın başkaları için de mümkün olabileceğini anlatabilirsiniz. Fikirlerinizin ve davranışlarınızın bırakacağı iyi etkileri görmezden gelmeyin.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve yenilikçi fikirlerinizi ortaya koymak için harika bir gün olabilir. İç dünyanızda bir dönüşüm sürecine girebilirsiniz ve yeni bir perspektif kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı zorluklar yaşanabilir, ancak iletişim kurmak ve anlamak için çaba gösterirseniz sorunları çözmek mümkün olacaktır. Ayrıca, bugün sağlık ve zindelik konularına daha fazla dikkat etmenizde fayda var.

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla abur cubur tüketmen kilo almana neden olabilir. Öğünlerini dengelemek isteyebilirsin. İlişkisi olan Kova burcuysan, partnerinden sürpriz bir hediye alabilirsin. Bu hediye karşısında göz yaşlarını tutmakta zorlanıyorsun. İş yerinde patronlarınla aranı iyi tutmaya özen göstermelisin.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilere farklı fikirlerinizle destek vermeniz gerekebilir. Problemin içinde yatan fırsat ve olumlu gelişmeleri yakalamak için birinin olayları dışarıdan gözlemlemesi daha uygun olacaktır. Bugün o kişi siz olabilirsiniz. Sabrınızı ve sağduyunuzu yanınıza alın.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. İş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sizden daha güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamanız gerekebilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Samimileşen bir ilişkin var. Affedici olursan yaşadığın bir uzlaşmazlığın olumlu bir çözümü var. Sakın depresyonik hareketlere girme. Eğer hayatında kontrolsüz enerjiler var ise de lütfen o alandan çık. Her zorluğu yenebilirsin, pes etme sakın. Kişilerden, olaylardan ve durumlardan gelen tüm sıkıntıları kolaylıkla aşacaksın bu sayede.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına yeni bir insanın girmesi söz konusu. Bugün hiç yok yere yeni insanlarla tanışabilirsin. Sadece aşk olarak düşünme. Kafanın uyuşacağı bir insanın etkisinin arkadaşça olacağını unutmamalısın.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün hırslarınıza ve performansınıza daha fazla enerji harcıyorsunuz. Nitekim bu duygular bugün bazı noktalarda özgür ruhlu olma arzunuzla çatışabilir. Bazı kurallara dikkat etmeniz gerektiğinden bugün biraz taviz vermeniz gerekebilir ancak aynı zamanda kendi yolunuza da gitmeniz gerekir. Gerginliği bırakmak ve hayal gücünüzün devreye girmesine izin vermek normalden daha kolaydır. Plan yapmak için harika bir durumdasın. İşin püf noktası, süreçten gerçekten keyif alabilmeniz için ayrıntılara veya hedefe çok fazla yatırım yapmaktan kaçınmaktır.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genel olarak kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Etkin adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Olumsuzlukları geride bırakmayı başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak çatışmalar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın. Bugün hayırlı bir adım atabilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapın. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 05"
Ay
Kova
15° 17' 09"
Merkür
Koç
17° 31' 00"
Venüs
Boğa
02° 47' 18"
Mars
Koç
00° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 46"
Satürn
Balık
16° 42' 08"
Uranüs
Boğa
22° 25' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 26"
Lilith
Başak
23° 29' 56"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>