Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yaşananları Alttan Almıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yararlanmaya çalışın. Söz konusu ilişkiniz olduğunda daha kararlı olmanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Şartlar değişim gösteriyor olsa da kendinizi baskı altına almaktan kaçının. Her şeyden önce kendinize güvenmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki problemleri tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket edemediğiniz sürece her şeyin daha kamraşık olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçek dostlarınızın kim olduğunu görmek için büyük bir sorun yaşamayı beklememelisiniz. Rahatsızlıklarınızı, şüphelerinizi ve iyi bir şeyler yapma çabanızı görmezden gelmeyin. Çünkü bunları görmezden gelmediğinizde çevrenizde ki insanların gerçek niyetlerini, arka planda yaptıklarını net bir şekilde görebilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizi enerjik ve hırslı hissettirecek bir gün. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve büyük hedeflerinize odaklanacaksınız. Yakın bir arkadaşınızdan alacağınız destek sizi daha da motive edecektir. Kişisel projelerinize yoğunlaşabilir, büyük atılımlar yapabilirsiniz. Ancak fazla iddialı olmamaya dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve sürpriz bir gelişme yaşanabilir. İyi bir iletişim kurarak ilişkinizi daha da derinleştirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, kendinize zaman ayırmalısınız. Bol bol dinlenmek ve rahatlamak size iyi gelecektir. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirirseniz, başarılı bir gün geçireceksiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve özel hayatının yoğunluğundan arkadaşlarına yeteri kadar vakit ayırmadığını düşünebilirsin. Arkadaşlarınla güzel bir organizasyon yaparak bir araya gelmek isteyeceksin. Komşularıyla problem yaşayan Kova burcuysan, artık yaşananları alttan almak yerine hukuki yollara başvurmak isteyebilirsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız olayların sağlığınız üzerine etkisini düşünebilirsiniz. Ne uğruna hayatınızı zorlaştırdığınızı gördüğünüzde bundan vazgeçmek ve yerine yeni bir şeyler koymak kolay olacaktır. Endişelerinizi, özgüven olarak göstermek sizi kaldırabileceğinizden daha fazla yükle karşılaştırabilir; bile bile lades demeyin.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçmeye çalışmalısınız. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. Doğru yaklaşımlarda bulunduğunuz takdirde pek sorun yaşanmayacak.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle uzun süredir ilişkisi olan Kova burcu üyeleri ilişkinizi riske atacak hareketlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. İlişkinize bağlı kalmalısınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sükunete ve dinlenmeye ihtiyacın olan bir gün. Bugün bütün bir haftanın yorgunluğunu üstünden atmak için bazı planlar yapabilirsin. Bu planlara açık havada bir yürüyüşü de eklemen sana çok daha iyi gelecek.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık bugün sizin için pek misafirperver bir yer değil. Şimdi ihtiyacınız olan şey kendi başınıza yola çıkmak ve zihninizin kendi fikirlerinize yönelmesine izin vermek. Yeterli alanınız ve zamanınız varsa, kendinizle ilgili son derece önemli bazı farkındalıklara ulaşabilirsiniz. Derin meselelere inin ve olaylar hakkında gerçekte ne hissettiğinizi çözmek için kendinize zaman tanıyın. Hayatınızdaki bir şeyin ele alınması gerekiyor ve siz bunu çok uzun süredir erteliyorsunuz. Bugün bunu çözme günü.

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi geri çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını anlatmalısınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üçüncü şahısların müdahalesi özel hayatınızı karıştırmaya başladı. Güvenli ve sağduyulu yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Kariyerinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerde birtakım değişiklikler olabilir. İş arkadaşlarınızla görüş ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ve sinirlerinizi fazla yıpratmamaya, olaylar karşısında sakin kalmaya çalışın. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir.

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 05" R
Ay
Koç
15° 16' 53"
Merkür
Koç
20° 05' 40"
Venüs
Boğa
07° 54' 44"
Mars
Koç
04° 02' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 03' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 16"
Lilith
Başak
23° 57' 36"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>