Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uzun Telefon Görüşmeleri Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İlişkinize yönelik adımlar atabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Dengelere uygun hareket edin.

Mesleki olarak daha sabırlı olmanız gerekmekte. Önceliklerinizi doğru anlamda değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece pek olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşmadan kendi fikirlerinize göre değerlendirdiğiniz insanlarla yüzleşebilirsiniz. Farkında olmasanız da, bunun bir yük olduğu gerçeğini unutmamalısınız. Doğru bildiğiniz yanlışları düzelterek hem kendinize hem de çevrenize karşı dürüst olacak, daha anlayışlı ve güvenli ilişkiler kurabileceksiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Kova burcu için günlük burç yorumunu paylaşabilirim. Bugün iletişim becerilerinizin ön plana çıkabileceği bir gün olabilir. İçinde bulunduğunuz grup veya takım çalışmalarında fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilir ve diğer insanları etkileyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yapılan projelerde önemli bir rol oynayabilirsiniz. Ancak sabah saatlerinde bazı beklenmedik olaylar veya ani değişiklikler sizi biraz stressiz edebilir. Bu durumlarda esnek olmaya çalışmak ve sakin kalmak önemlidir. Ayrıca, hedeflerinizi belirlerken, uzun vadeli planlar yapmaktan çekinmeyin. Bugün sosyal ilişkilerinizde de hareketli bir gün geçirebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilir veya mevcut ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp dinlenmeye de özen göstermelisiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsin. Yeni bitkiler almak için uzun bir alışverişe çıkabilirsin. İş hayatının yoğunluğundan yakın çevrenden birinin doğum gününü unutabilirsin. Kendini affettirmek için uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun. Evli Kova burcuysan, partnerinin seni ihmal ettiğini düşünebilirsin.

6 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şey elde edememenin üzüntüsünü yaşayabilirsiniz. Bu noktada yaşadıklarınızı, beklentilerinizi ve hak ettiklerinizi objektif bir şekilde ele almalısınız. Hikayenizde bir kötü bulmak ya da bir olumsuzluğa sığınmak sizi geriye düşürebilir ama siz iyi olur ve bunu sürdürürseniz önünüze birçok kapı açılabilir.

6 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek istikrar ve cesarete sahip olsanız da kendinizi yorgun ve bir şeyler yapmak istemezken bulabilirsiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade etmek için fazladan çabalar sarf etmen gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara kendini anlatabilmek bu kadar zor olmamalı diye düşünebilirsin. Ancak bu konuda hem senin hem de çevrendekilerin öğreneceği çok şey var.

6 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi istemeden bir tartışmanın merkezi haline getirebilir! Kişisel bir mesele üzerinde çalışmaya niyetli olabilirsiniz. Ayrıca bir cevap bulmaya veya bir gerçeği ortaya çıkarmaya oldukça kararlı olabilirsiniz ve ayrıca bugün ikna etme konusunda özellikle etkilisiniz. Gün sizi yakın çevrenizi, iletişiminizi değiştirmeye veya yenilemeye motive edebilir. Konuşmalar kesinlikle daha derin sorunları tetikleyebilir ve kışkırtıcı yorumlar yanlış yöne çekilebilir. Nitekim bugünkü zorluklar, iyileştirmeler yapmanız için size bir işaret oluyor gibi görünüyor.

6 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireysel duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Sıradan işlerden hoşlanmadığınız için, farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten memnunluk duyacaksınız. Çevresel desteğe ihtiyacınız var.

6 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

6 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat, iletişimde önemli destekler alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

6 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar çıkabilir. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanacak. İş hayatında çok yardımı dokunacak bir kimse ile kuvvetli ilişkiler içine gireceksiniz, bu ilişkiyi sürdürmelisiniz. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir. Dikkat edin.

6 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>