Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ailenle Zaman Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmanız gereken bir gün.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir görüş almanız gereken konular olabilir. Bazen yönsüz hissettiğinizde bunu daha önce yaşamış olan ya da sizi karşıdan gören birinin fikri yolunuza ışık tutabilir. Paylaşmak ve konuşmakla ilgili tereddütlerinizi bu sayede aşabilirsiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sosyal ilişkilerde aktif olman ve insanlarla iletişim kurman için iyi bir gün olabilir. Fikirlerini paylaşmak, grup projelerine katılmak veya topluluk etkinliklerine katılmak senin için keyifli olabilir. Aynı zamanda yaratıcı bir enerjiye sahipsin, bu nedenle sanatsal veya yaratıcı projelerine odaklanabilirsin.Ancak, ilişkilerde bazı gerilimler yaşanabilir. İhtiyaçlarını ve beklentilerini net bir şekilde iletmeye çalışmalısın ve başkalarının sınırlarına da saygı göstermelisin. Ayrıca, kendine de zaman ayırmayı unutma ve stresli durumları yönetmek için biraz zaman geçir.İyi bir gün geçirmen dileğiyle!

7 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinle uzun zamandır aramadığını fark ediyorsun. Onlara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin. Hafta sonunu onlara ayırmak isteyebilirsin. Ortaklaşa biryapan Kova burcuysan, ortağında birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Karşındaki kişinin bilmiş tavırları seni çileden çıkarıyor.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk sahibi ve duyarlı bir insan olmak, aynı duyguları kendiniz için de taşımayı gerektirir. Görmek istediğiniz yerler ve yaşamak istediğiniz hayat konusunda daha pozitif olmalısınız. Pozitif düşünceler, bunları mümkün kılacak davranışları ve kuralları beraberinde getirir.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar yorucu hale gelebilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde karşı tarafa fazlaca yüklenmediğinizden emin olmalısınız. Aşk konusunda olumlu bir sürece girdiğinizden süreci korumak için çaba göstermelisiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar, senin muhabbetinden her zaman zevk alıyor. Ancak bugün kimseyi yormaman gerek. Bazı konularda kafanı dinlemeli ve daha az konuşmalısın. Çok fazla muhabbet ile istemediğin noktalara gelebilirsin bugün.

7 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün ruhunuzu iyileştiren ve yenileyen aktivitelere yöneliyorsunuz. Yine de kendi sesinizi buluyor ve daha hızlı kararlar alıyorsunuz! Zihinsel olarak daha aktifsiniz ve belki de huzursuz veya sık sık hareket halinde olursunuz. Uyanık ve gözlemcisiniz, bu da rahatlamak için zaman bulmanızı gerekli kılıyor. Bu aynı zamanda romantik hayranları veya yaratıcı projeleri kendinize çekmek için de iyi bir dönemdir. Başkalarına danışmak veya işbirliği yapmak yerine zihinsel veya entelektüel görevlerde liderlik yapmayı tercih edersiniz. Şimdi zekanız, kişisel çekiciliğinizde normalden daha önemli bir rol oynar. Bugün olumlu deneyimler ve bağlantılar için iyi bir enerji barındırıyor. Büyüdüğünü hissediyorsunuz ve kişiliğiniz parlıyor.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat, iletişimde önemli destekler alabilirsiniz. Ev, aile konularında harika gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, ama ne olursa olsun yoğun bir duygusallık yaşamadıkça bu durumun üstesinden gelmeniz mümkün değil. İş yerinde kendinizi göstermeniz için çaba harcamanız gerekebilir. Eğer konumunuzu yükseltmek istiyorsanız duruma göre hareket etmelisiniz. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 35"
Ay
Kova
26° 31' 53"
Merkür
Koç
17° 55' 23"
Venüs
Boğa
03° 46' 20"
Mars
Koç
01° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 59"
Satürn
Balık
16° 46' 16"
Uranüs
Boğa
22° 28' 34"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 07"
Lilith
Başak
23° 35' 15"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>