Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yatırım Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak yüksek enerji altındasınız. İlişkinizden yana sorun yaratan her ne varsa onu çözüme kavuşturma şansınız var. Huzurun ve mutluluğun yavaş yavaş sizi bulacağı ve yüzünüzde gülücükler açabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Karmaşık durumların üzerine gidecek ve çözüm arayışlarına yöneleceksiniz. Daha sabırlı ve aktif olmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinizdeki yorgun hissi atmak isteyebilirsiniz. Kendinizi bir şeyleri tamamlamak üzere zorlamak yerine daha serbest bir program yapabilirsiniz. Günü nasıl tamamlayacağınızı günün başında değil, günü yaşarken düşünmeniz daha esnek ve rahat olmanıza yardımcı olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcu için olumlu bir gün olabilir. Yaratıcı ve yenilikçi fikirlerle dolusunuz ve başkalarını etkileyebileceğiniz bir dönemdesiniz. İş veya okulda önemli projeleri yönetmek için bir fırsatınız olabilir. Aynı zamanda sosyal ilişkilerde de aktif olabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İçsel enerjinizi yönlendirmek ve hedeflerinizi belirlemek için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. Bugün sağlığınızla ilgili konulara ise dikkat etmenizde fayda var. Kısacası, bugün enerjik ve motivasyonlu olacaksınız, bu yüzden fırsatları değerlendirin ve keyfinizi çıkarın!

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borç verdiğin kişilerden borçlarını tahsil etmeye başlıyorsun. Gelen paraların bir kısmıyla yatırım yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan Kova burcuysan, ilişkide partnerinin sorumluluk almaması seni rahatsız ediyor. Partnerinle uzun konuşmalar yapmak isteyebilirsin. Kardeşine alacağın hediye onu çok mutlu edecek.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Davaların sonuçlanması, evrak işlerinin tamamlanması bundan sonraki rotanızı çizmenize yardımcı olabilir. Kendinizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünün ve eksik olduğunuz konulara odaklanmakta geç kalmayın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki konularda birtakım hırslarınızın artması, ilişki konusunda belirsizlikler yaşamanıza ve yaşatmanıza neden olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmediğini düşünüyorsan bugün sana ilaç gibi gelecek. Hayatına dair daha pozitif düşünmeni sağlayacak güzel gelişmeler kapıda. Bu şansı iyi kullan.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün arzularınızı, dileklerinizi ifade etme veya keşfetme cesaretinin tadını çıkarın. Normalde özel bir duyguyu paylaşmaya veya üzerinize yük olan ağır duygulardan kendinizi kurtarmaya mecbur hissedebilirsiniz. Bugün nazik ve yardımseversiniz, desteğinizi pratik yardım yoluyla sunma eğilimindesiniz. Bunu büyük bir gösteri yapmadan yardım etme yeteneği artık çok takdir edilebilir. Ayrıca çevrenizdeki en ince ipuçlarını da yakalayarak bilginizi artırıyorsunuz. En derin arzularınızla temasa geçmek için güçlü bir gün; sezgisel, psişik ve yaratıcı tarafınızdan yararlanmak için iyi bir konumdasınız. Bu, ilişkilerinize fayda sağlayabilir ancak aynı zamanda biriçin birlikte çalıştığınız kişinin motivasyonlarının daha iyi anlaşılmasına da yol açabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda estetik yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün hastane, sağlık veya sosyal kimliğiniz ön plana çıkabilir ancak aile, ev konularında sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında hak ettiğiniz mutluluğu yakalamak için anlayışlı davranmanız gerekiyor. Hoşlandığınız kişiye karşı biraz daha sakin olun, gergin ortamlardan uzak durun. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>