Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Detaylarla Yakından İlgileniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün ruhani bir havada olabilirsiniz! Her zaman güçlü sezgisel yeteneklere sahiptiniz, ancak bugün bu hisler çok daha güçlü olabilirler. Zamanın ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan şeyleri hissedebileceksin. Ya da sevdiklerinizin başına neler geldiğini, onların duygu ve düşüncelerini okuyacaksınız. Diğer insanların enerjisini bir sünger içinize çekeceksiniz. Bu yönünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın.

Bugün yardım almaya açık olmalısınız. İş yerinizde işinizin başınızdan aşkın olduğu bir durum olabilir. Karmaşık bir teknik araçla uğraşıyor olabilirsiniz. Yeni bir bilgisayar sistemiyle çalışıyor olabilirsiniz. Kafanız karışıksa ve çözemiyorsanız, yardım istemekten korkmayın. İçeri girip işleri çözmenize yardımcı olabilecek yakınlarda birarkadaşınız olabilir.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Bugün her şeyi oluruna bıraktığın bir gün. Hiçbir şey söylemeyeceksin, uykulu olacaksın ve modun süper olmayacak. Tamam, harika! Romanına gömül, siestalar yap ve mümkün olduğunda az hareket et çünkü istediğin tam da by! Telaşlanma meşgul kunduzcuk, bu periyod geçici! Ve biliyor musun? Bu konuda hiç de yalnız değilsin. Bunlar ara ara hepimizin başına geliyor. Öyleyse bırak kendini.Bugün kişisel gelişimle ilgili bazı alanlara odaklanmanın tam sırası olabilir. Belki de hayatınızın manevi tarafını bir süredir ihmal ediyordunuz. Dindar bir kişi olmasanız da ara sıra meditasyon yapmak ve derin düşüncelere dalmak hoşunuza gidebilir. Bugün huzurlu enerjilerle bağlantı kurmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir parkta oturmak ve zihninizi dikkatinizi dağıtan şeylerden arındırmak isteyebilirsiniz. Bırakın Tabiat Ana size ilham versin ve enerjinizi yükseltsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç harika bir gün geçirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiniz mi? Evet, bugün bu hissin nasıl bir şey olduğunu tadacaksınız. Bugün aşırı derecece etkili olacak ve yaptığınız her şey başarıyla sonuçlacak. Bugünün en iyi yanı ise şu, eğer bugünü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu keşfederseniz, bunu yarın da ondan sonraki gün de günü inanılmaz kılmak için kullanabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında sevdiklerinize odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularda bir risk alıp cesaret göstereceğiniz durumlar içerisine girebilirsiniz. İş hayatında yer değişiklikleri yapılabilir. Ek görvler sizin tarafınıza verilebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her zamankinden daha fazla duygusal davranacağın bir gündesin. Geçmişte yaşadığın olayları tekrar tekrar düşünmen, seni bir çıkmaza sokuyor. Kendi işinin sahibi olan bir Kova burcuysan,yerindeki her detayla yakından ilgileneceksin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkma planların olabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farkında olmadan düşman kazanıyor olabilirsiniz. Ama bu durum sizin suçunuz değil. Başarılarınızın kıskanılıyor olması çevrenizdeki kişilerin gerçek yüzlerini ortaya çıkaracaktır, bu tür durumlara karşı hazırlıklı olmaya çalışın.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda girişimlerde bulunmak isteseniz de dış müdahaleler sizi zorlayabilir. Gün içerisinde edindiğiniz başarılar beraberinde yorgunluk getirebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla ortak kaynaklarınız, vergi, sigorta, miras gibi konular gündeme gelebilir. Bir karar almak, sözleşme yapmak, imza atmak için uygun bir gün.  Resmi evraklarla alakalı işleriniz varsa olumlu sonuçlanabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü hayal gücünüzün etkisi altında geçirebilirsiniz. Korkusuz adımlar atma cesaretiniz varken bunu kullanın. Çevrenizdeki insanlar için bir ilham ve cesaret kaynağı olabilirsiniz. İşler istenildiği gibi gitmediği zaman oklar yine size dönebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünmek istemediğiniz konuların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, iletişim içinde olduğunuz kişilerle değişik maddi konuları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Sabırlı olmaya devam etmelisiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Fiziksel sağlığınızı korumak için düzenli olarak egzersiz yapmaya başlamalısınız.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi çevrenize sunmak ve ideallerinizi gerçekleştirmek için hiçbir engel yok. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor. Sezgisel yönünüzü kullanmalısınız.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 40' 06" R
Ay
Akrep
03° 36' 34" R
Merkür
Boğa
07° 29' 36"
Venüs
Boğa
26° 46' 52"
Mars
Koç
15° 45' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 07"
Satürn
Balık
18° 09' 38"
Uranüs
Boğa
23° 33' 32"
Neptün
Balık
29° 27' 28"
Plüton
Kova
02° 01' 30"
Chiron
Koç
21° 46' 04"
Lilith
Başak
25° 39' 37"
True Node
Koç
14° 54' 44"
Son Güncelleme : 21/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>