Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Son zamanlarda takıldığınız konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazen anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz. Değişik konulardaki düşünceleriniz, beklediğiniz ilgiyi görmeyebilir, sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

14 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam ediyor. Sizler için yenifırsatları karşınıza çıkabilir. Siz dedeğişikliği düşünüyorsanız bugün harekete geçebilirsiniz. Bugün genel olarak çok gergin etkiler altında olacağız. Bugün Mars-Satürn karşıtlığı hakim olacak. Çalışma hayatınızda agresif tavırlarınız tepki toplayabilir. Sağlığınıza çok özen göstermeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

14 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulayıcı davranıyorsun!Bugün seni ikna etmek zor! Neredeyse her konuda sorgulayıcı davranabilirsin. Özellikleyerinde uğradığın haksızlıkları dile getirirken fevri davranman, sorunlarını daha da büyütebilir. Sakinliğini korumak adına iletişimini etrafındaki kişilerle en aza indirebilirsin. Bir süredir çalışmaya ara vermişsen, hayatında birtakım değişiklikler yapmak isteyeceksin. Örneğin yeni birgibi. Bu durum çevrendeki insanlar üstünde şaşkınlık yaratsa da sen yeter ki iste, bunu başarırsın! Akşam saatlerine doğru sevgilinle romantik bir akşam yemeği yemeğe ne dersin? Birbirinize ayıracağınız bu zaman dilimi ikinize de iyi gelecek.

14 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi bütçenizle ilgili iyi bir planlama yaparak kendinizi kontrol altında tutmayı başarmalısınız. Beklentilerinizin gücünüzün üzerinde olmamasına dikkat etmelisiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda etkin olabilirsiniz. Gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Bir olayı sonuca bağlayabilirsiniz. Bir işi geliştirmek için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Devletle ilgili konular ortaya gelebilir. İstikrarlı bir başarı için çaba göstermeniz gerekecektir.

14 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer odaklı planlama yapanlar bugünlerde dikkat çekmek konusunda daha başarılı olacaklar.

14 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para kazanma fırsatı ya da sizi yatırıma yönlendirebilecek bazı ilginç bilgilerin size akacağı bir gündesiniz. Ancak uyarmam gerek, dikkatli olmazsanız hala bir miktar kayıp riski olduğunu unutmayın.

14 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcundaki Ay haftanın songününü derin düşüncelere dalarak geçirmenizi sağlar. Olayların arkasındaki detaylar ve buna göre alınacak kararlar önem kazanır. Hedeflerinizi ne şekilde şekillendireceğinize bugün iç sesinizi dinleyerek karar verebilirsiniz. Aile vearasındaki öncelikleri belirleme zamanı.

14 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

14 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>