Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şaşırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Sabırlı olmalı ve dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Sınırlara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Finansal olarak kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Elinizdeki maddi gücü daha doğru değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlıklı yaşamanın iyi uyumak, beslenmek ve egzersizle ilgisi olduğu kadar iyi düşünmekle de ilgisi vardır. Yıpratan ve gereksiz fedakarlık yaptıran hiçbir işin size bir katkısı olmayacaktır. Bunu düzeltmek ve hayatınızın sorumluluğunu almak için bazı araştırmalar ve görüşmeler üzerine düşünebilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundaki insanlar için iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Sosyal ortamlarda daha aktif ve dikkat çekici olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için harika bir gün olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Duygusal anlamda ise, duygularınızı rahatça ifade etmeye ve paylaşmaya açık olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç beklemediğin bir anda telefonun bozulabilir. Yeni telefon almak istesen de telefon fiyatlarının pahalılığı seni fikrinden vazgeçiriyor. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabanla tesadüfen karşılaşabilirsin. Bu kişiden öğreneceklerin seni çok şaşırtıyor.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek enerji altında hareket edeceksiniz. Moraliniz yüksek ve bu da istediklerinize daha rahat ulaşmayı başarabileceğiniz anlamına geliyor. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Çekincelerinizi tamamen geride bırakmanız gereken bir gündesiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi daha yapıcı konulara ayırmalısınız. Ancak duygusal nedenler ya da eve yönelik konular yüzünden zaman kayıpları yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde entelektüel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz ayrıca mutluluğunuzu da arttırabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz şeyler gerçekleşebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir iletişim kurmadığın insanlarla konuşmak isteyebilirsin bugün. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarına vakit ayırman güzel bir gün geçirmeni sağlayacak. Bugün sosyal konulara önem vermelisin.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, çabalarınız şimdilik fark edilmese de iyi birçıkardığınızı biliyorsunuz ve en önemli şey de bu. Kararsızsanız, enerjinizi kesinlikle yapılması gerektiğini bildiğiniz bir şeye yöneltin. Gün ilerledikçe işleri yoluna koymak için iyi bir enerji yanınızda. Son derece zekisiniz ve sohbetler farklı yerlere gidebilir. Bir anlaşmazlığı çözebilir veya kararsız bir meseleyle ilgili tatmin edici bir sonuca varabilirsiniz. Önemsediğiniz insanların ihtiyaçlarını ve planlarını daha iyi karşılamak için tavizler veriyor ve küçük değişiklikler yapıyor olabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya sağlık konularına odaklanabilirsiniz. Ancak iletişim veya seyahatlerde sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin üzerine fazla gidiyor, sorunların bu şekilde çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümünün irade kadar, zamana da endeksli olduğunu düşünmelisiniz. İş hayatınızda bir an evvel yoluna koymanız gereken bir iletişim sorunu var. Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, dostlarınızla paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Mide ağrılarınızı bir uzmana danışmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>