Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aşk Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal konularda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Koşulların tamamen değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Sınırları lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatınızla ilgili beklentilerinizin olması son derece doğaldır. Fakat bu beklentilere nasıl bir zemin oluşturduğunuza da dikkat etmeli, karşınızdaki insanı anlamaya çalışmalısınız. Açık bir iletişim kurmak herkese en doğal hakkını en iyi şekilde yaşama fırsatı sunacaktır.

12 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu olarak duygusal anlamda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanıza dönerek kendinizle ilgili derin düşüncelere dalabilir ve duygularınızı netleştirebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi ifade etme ve ilişkilerinizde daha anlayışlı olma konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. İletişimde daha açık ve net olmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz aktivitelere yönelerek stresinizi azaltabilir ve iç huzurunuza kavuşabilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün erken kalkarak yürüyüşe gitmek isteyebilirsin. Sabahları dinç olman günün geri kalanında planlı olmanı sağlıyor. Uzun zamandır ertelediğin sağlık kontrollerin için bugün randevu alabilirsin. Sağlığına daha fazla önem vereceksin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan Kova burcuysan, aşk perhizini bozduracak biriyle tanışabilirsin.

12 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak ve yeni gündemlere adım atmak için şanslı olabilirsiniz. Çekingenliklerinizi bir kenara bırakıp, kendi düğümlerinizi kendiniz çözmeniz halinde ulaşılmaz sandığınız her şeyin size doğru geldiğini göreceksiniz. Sosyal ortamlarda ve platformlarda dikkatleri çekebilir, işinizle ya da fikirlerinizle bir akım başlatabilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. İşlerinizle ilgili eğitim alabilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eğitim, kültür, ve kendini geliştirme gibi sektör ya da alanlarda atmak istediğiniz adımlar sizler için oldukça verimli sonuçlar doğurabilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fikirlerin sıklıkla değişebilir. Bir anda bir şey düşünürken bir diğer anda tam aksini iddia edebilirsin. O yüzden önemli cümleler kurmadan önce iki kere düşünmen gerekecek. Bazı şeyleri dikkatle tartmadan karşındaki insanlara ifade etmekten kaçınmalısın bugün.

12 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olabildiğince uç noktalarda düşünüyor olmanız insanların ilgisini çekse de içten içe size özenen kişiler de var. Bugün kendinizi yakın çevrenize kabullendirebileceğiniz ortamlar hazırlayın. İletişim anlamında pozitif bir gündesiniz. Yeni bir ilişki başlayabilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

12 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Etrafınızda sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. İşyerinde yüzeysel davranmaktan kaçının. Yeni planlamalar yapmanız ya da uygulamanız bakımından da pek uygun bir gün değil. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Sorumluluklarınızı aksatmamalı ve maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

12 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 46" R
Ay
Balık
00° 58' 29"
Merkür
Koç
18° 05' 39"
Venüs
Boğa
04° 09' 26"
Mars
Koç
01° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 22"
Satürn
Balık
16° 47' 52"
Uranüs
Boğa
22° 29' 38"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 09"
Lilith
Başak
23° 37' 19"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>