Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Merakına Yenik Düşüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Huzuru ve mutluluğu yavaş yavaş yakalamaya başlıyorsunuz.

Mesleki olarak huzursuzluklar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları tamamen ortadan kaldırmalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Daha net adımlar atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde neden vakit geçirmediğinizi düşünebilirsiniz. Düzenle ya da aile ilişkilerinizle ilgili sorunlardan kaçmak yerine bunlara çözüm bulup rahat edeceğiniz bir sistem kurabilirsiniz. Kendinize ve isteklerinize karşı kapalı olmayın.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi daha enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve yenilikçi fikirlerinizi ortaya çıkarmak için harika bir gün olabilir. İş veya projelerinizde ilerleme kaydedebilir ve başarı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda, ilişkilerinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve anlayışlı olmak önemlidir. İçsel dengenizi korumak ve kendinize zaman ayırmak da önemlidir. Eğer mümkünse, egzersiz yapmak veya meditasyon yapmak sakinleştirici olabilir.- Kova burcu için genel bir yorumdur, şahsi durumunuza göre değişiklik gösterebilir.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşanan bazı olayları görmezden gelmek istesen bile merak duygun buna engel olabilir. Merakına yenik düşerek üzerine vazife olmayan olayların içine dahil olabilirsin. Kendini frenlemeyi öğrenmelisin. İlişkisi olan Kova burcuysan, sürekli kalabalık gruplar halinde buluşmak sizi rahatsız edebilir. Daha baş başa kalacağınız planlar yapıyorsunuz.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir görüş almanız gereken konular olabilir. Bazen yönsüz hissettiğinizde bunu daha önce yaşamış olan ya da sizi karşıdan gören birinin fikri yolunuza ışık tutabilir. Paylaşmak ve konuşmakla ilgili tereddütlerinizi bu sayede aşabilirsiniz.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış gündeminizi dönüştürebilir. İşlerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu aralar aşk alanında özellikle uzun süreli birlikteliği olan Kova burçları birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmayı tercih edebilirsiniz.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyifli ve etkin bir gün olacak. İsteklerini bir düzene sokmak, daha planlı olmak ve günün keyfini çıkarmak seni çok mutlu edecek. Her şeye vakit ayırabileceğin ve enerjini her şeye yettirebileceğin bir gündesin.

14 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün kişiliğinize çok fazla enerji getiriyor. Şimdi kendinizi savunmak ve hayattan istediklerinizi almak için bolca şansınız olacak. Gün içerisinde öfkeli duygular da harekete geçebilir ve aşırı aceleci, dürtüsel veya sabırsız davranışlara dikkat etmeniz gerekebilir. Bunun dışında bu dönemi kişisel hedeflerinize ulaşmak için kullanabilirsiniz. Bugün, siz değişiklik ve iyileştirme yapma zorunluluğunu hissettiğinizde gerilim artıyor. Bu, büyük bir kişisel tutkunun ve hırsın zamanı olabilir. Bu güçleri yapıcı bir şekilde kullanabilir ve hedeflerinize ulaşma ve onları aşma cesaretinin tadını çıkarabilirsiniz ancak kendinizi çok zorlama eğilimine dikkat edin.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri kendinize çekmeyi biliyor ve oldukça da başarılı oluyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınız önemli.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kıskandığın ve takıldığı ne varsa senden uzaklaşır. Enerjini rahat tut senden yayılan pozitif enerji yine sana gelsin. Zihninden, ruhundan ve bedeninden kıskançlık ve takıntılarını lütfen evrene geri iade et.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak, varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yalnızsanız konuşma becerisiyle sizi etkileyebilecek birisiyle yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 11" R
Ay
Koç
06° 42' 40"
Merkür
Koç
19° 39' 60"
Venüs
Boğa
07° 11' 38"
Mars
Koç
03° 35' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 02"
Satürn
Balık
17° 00' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 09"
Neptün
Balık
29° 03' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 21"
Lilith
Başak
23° 53' 43"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>