Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Arayışındasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk konusunda bugün çok şanlı olabilirsin. Bir şeyler kendiliğinden güzelleşebilir. Yeni biriyle tanışman da pek mümkün. Şansının da yardımıyla fikir, zevk, görüş konusunda anlaşabileceğin birisiyle daha fazla iletişim kurabilirsin.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Karşına yenifırsatları, yeni para kazanma fikirleri çıkabilir, bunları gözden geçirmek için biraz zamana ihtiyaç duyabilirsin. Mevcut düzenini bozmak istemesen de bir şeyleri dikkatlice düşünmeyi tercih edebilirsin.

Bugün keyifli ve sakin bir gün geçirmen daha iyi olacak. Dinlenmek ve kendini zorlamamak en iyisi. Bu süreçte sağlığın ile alakalı daha iyi kararlar alabileceksin de. Bu keyifli enerjiyi boşa harcamamak en iyisi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini bir karmaşa içinde bulabilirsin bugün. Kontrol edemediğin olaylar için üzülmeyi bırakmak senin için daha faydalı olabilir o yüzden. Ortalığın sakinleşmesini beklemek sana daha çok şey kazandırabilir, bugün biraz rahat olmaya çalışmalısın.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün Ay Akrep'teki yolculuğuna devam ederken, bu gecenin ilerleyen saatlerinde tutulmaya hazırlanıyor. Bu kozmik iklimin etkisiyle kendinizi arkadaşlarınızdan ve ailenizden duygusal olarak kopmuş veya kapalı hissedebilirsiniz. Bu dolunay hiç beklemediğiniz birçok konuyu gündeme getirecek ve duygusal olarak kendinizi yoğunlaşmış hissedeceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü evde sakince tamamlamak isterken alacağın telefonlar bir anda gününü hızlandırabilir. İşleri bir an önce halletmek isteyeceksin. Hayatın her alanında güven arayışının kendini gösterdiği günlerden geçiyor olabilirsin. Uzun zamandır kullanmadığın bir eşyayı tekrar görmek seni eski günlere götürebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal gelirlerinizi artırmanın yollarını arıyorsunuz. Bu noktada kendinizi fazlasıyla yıpratabilir ve gereksiz bir endişe içine girebilirsiniz. Hayalleriniz veya hobileriniz üzerinden gelir akışınızı arttırmanız size olumlu hisler getirirken maddi anlamda da bir doyum getirecektir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde kendinizi aşırı yüklü ya da sorumlu hissettiğiniz konular gündeme gelebilir. Olaylara daha esnek bakmaya gayret etmelisiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mesleki ve diğer konularla alakalı olarak geçmişte kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi çok şanslı ve keyifli hissettirebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçten içe güçlendiğinizi hissedebilirsiniz ve bu da kişiliğinizin görünen ve gizli yönlerini uzlaştırmanıza yardımcı olabilir. Bütün birlikleriniz ortak bir cephede toplanmış ve hedeflerinize doğru uygun adım yürüyormuş gibi gelebilir. Bu kadar yüksek ivmeyle hareket ederken sakın durulmayın. Harekete geçirdiğiniz şeylerin zaman içinde çığ gibi büyüdüğünü göreceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızla değişen bir durum ayaklarınızın üzerinde durabileceğinden, para ve aile sorunlarını çözmek sizin için önemli olabilir. Ancak, belki bir adım geri atıp büyük resme bakmanız daha iyi olur. Neler olup bittiği konusunda kendi rolünüzü geliştirmek, kalıcı bir fayda sağlama olasılığı yüksek olan sonraki adımları düşünmenize yardımcı olabilir. Muhtemelen bu tür zorluklarla uğraşan ilk kişi değilsiniz, bu nedenle başkalarının benzer sorunları nasıl ele aldığını öğrenmek yardımcı olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Satürn ile Güneş arasında negatif etkileşim var. Kariyerinizle ilgili blokajlar oluşabilir. Otorite figürleri tarafından eleştiri alabilirsiniz ve kendi hedeflerinize ulaşma yönünde engellenmiş hissedebilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi belli bir süzgeçten geçirmeden konuşmak istemiyorsunuz. Bugün, takıldığınız konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Soğuk ve mantıklı düşündüğünüz zaman, olayların odak noktasını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Karışıklıklara neden olan her türlü problemleri kolay bir şekilde çözümleyebileceğiniz bir gün.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>