Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yardımseversin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha aktif adımlar atmaya hazırsınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak aktif adımlar atmaya hazırsınız. Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlıyorsunuz. Sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Öncelikleriniz doğrultusunda harcama yaptığınız sürece aslında pek sorun yaşamayacaksınız. Daha dengeli ve tutumlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile konularında daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Ay'ın Boğa burcuna geçişi, evde rahatlamaya yönelik düzenlemeler yapma arzunuzu artırabilir.

15 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde olabilirsiniz. Grup aktivitelerine katılmak ve fikir alışverişinde bulunmak için harika bir gün olabilir. Ayrıca, dikkat çekeceğiniz projeler ve görevler üzerinde çalışmak için enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. İnovatif fikirler ve yaratıcı çözümlerle dikkat çekebilirsiniz. Ancak, duygusal anlamda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İçsel düşüncelerinizi paylaşmak ve empati göstermek için zaman ayırmak önemlidir. Duygusal dengeyi korumaya çalışmak, günlük zorluklarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek ve ruh halinizi yükseltecek aktivitelere yönelmek de önemlidir.

15 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere her zaman yardım etmen manevi olarak kendini iyi hissetmeni sağlıyor. İhtiyaç sahibi kişilere ulaşmak için çaba sarf edeceksin. Gün içerisinde fazla kafein tüketmen gece uykularını kaçırabilir. Yediklerine ve içtiklerine daha da dikkat etmeye başlayacaksın. Uykunu belli bir düzene oturtmak istiyorsun.

15 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki yorgun hissi atmak isteyebilirsiniz. Kendinizi bir şeyleri tamamlamak üzere zorlamak yerine daha serbest bir program yapabilirsiniz. Günü nasıl tamamlayacağınızı günün başında değil, günü yaşarken düşünmeniz daha esnek ve rahat olmanıza yardımcı olabilir.

15 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Emlak ve toprak ile ilgili konularda engeller olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ailenizle ilgili konularda hassas davranabilirsiniz.

15 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinizi gerçekleştirmek için başkalarının niyetlerini gerçekleştirmesine yardım etmelisiniz. Aşk konusunda da davranışlarınızın tam olarak karşılığını geri alabilirsiniz.

15 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirebilirsin. Onlarla bir aradayken fazlaca para harcaman söz konusu. Ancak önceliği kendi mutluluğuna ve keyfine vermen bugünü çok daha güzel geçirmeni sağlayacak. O yüzden ufak hesaplar yapma.

15 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, şimdi hırsınız, motivasyonunuz ve bağımsızlığınızla daha yakından bağlantı kuruyorsunuz. Acelenizi kontrol altında tutabilirseniz, olumlu ve sağlıklı bir şekilde kendinize odaklanmanız için uygun bir dönemdir. Kişisel gelişim ve öz kontrol üzerinde çalışarak harika sonuçlar alabilirsiniz. Gün ilerledikçe, başkalarının bugünkü sorunlarına dair benzersiz bir duygusal iç görü kazanarak onların kendilerini ve yaşamlarını daha net anlamalarına yardımcı olursunuz. Yazma, rehberlik etme ve öğretme konusundaki doğal yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Siz de bugünün ilerleyen saatlerinde daha az çekingenlik ve daha fazla inançla öğrenmeye, paylaşmaya ve yaratmaya açık olacaksınız.

15 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız.. Düşünceleriniz merak ediliyor.

15 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

15 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile konularında ani sorunlar ve aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız. İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde yemekle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

15 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 25" R
Ay
Koç
18° 39' 06" R
Merkür
Koç
20° 16' 05"
Venüs
Boğa
08° 11' 40"
Mars
Koç
04° 13' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 29"
Satürn
Balık
17° 04' 17"
Uranüs
Boğa
22° 40' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 01"
Lilith
Başak
23° 59' 08"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>