Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız.

İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Bazı konularda çekingenliği bırakıp daha atak davranmanızda yarar var. İpler başkaların eline bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Iş hayatınız, kariyerinizle ilgili konular öne çıkarken, hedeflerinize, planlarınıza daha çok odaklanabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Organizasyon gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz saat Ay-Akrep burcu etkinliği altında başlamakta. Saat 09:40 itibariyle etkili olacak bu enerji, iki önemli konu üzerinde yoğunluk anlamına gelir. İlki, işiniz, ikincisi iç huzurunuz. Eğer, şu andaki işiniz veya geliriniz her açıdan sizi tatmin ediyor ve sosyal güvence açısından rahat hissetmenizi sağlıyorsa o zaman bir sorun yok demektir. Tam tersi bir durumda iseniz, başınıza gelebilecek bir terslikte ne yapabilirsiniz. O nedenle bu iki konu üzerinde fırsat buldukça şöyle bir gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, sizi iletişimde başarılı kılıyor. Fikirlerinizi ifade edişiniz, insanları etkileme gücünüz yükseliştedir. Çevrenizdeki kişiler söylediklerinizi kabul ederler ve sizi başarılı bulurlar. Ayrıca bu görünüm, özel tanışmaları işaret eder. Duygularınız gayet ateşli ve düşünceleriniz yenilikçidir. Bu sizi çekici kılar. Fiziksel açıdan beğenilirsiniz. Yeniliklere çabuk adapte olursunuz. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün normalden fazla popüler olacağın bir gündesin. Akşama doğru ayaklarını yerden kesecek bir haber alabilirsin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenize yardımcı olmanız gereken özel durumlar oluşabilir. Eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler mevcut. Önemli otoriter figürlerle yapılan görüşmeler geleceğinizi belirleyici rol oynayabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda daha görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Sakinliğiniz korumanızda fayda var. Kardeşlerinizle ilgili konuyu iyi organize etmelisiniz. Aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde işle ilgili sözleşmelere dikkat edin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik projelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız sizi biraz yorabilir. Çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki farkındalık bilincinizin yoğunlaşacağı, kariyer alanınızda olarak gizli kalmış bazı konuları açığa çıkarmanın size manevi tatmin getireceği bir etki altındasınız.İş arkadaşlarınızın dertlerine maddi ve manevi derman olabilmeyi arzu edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir işe başvurabilir, daha önce başvurup belki de umudunuzu kestiğiniz bir işten cevap alabilirsiniz. Mesleğinizde kimsenin dikkate almadığı bir konuyu keşfetmek ve ortaya çıkarmak gibi avantajlı etkilere sahip bulunuyorsunuz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 54"
Ay
Akrep
27° 59' 46"
Merkür
Koç
26° 34' 27"
Venüs
Balık
21° 57' 57"
Mars
Balık
05° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 21"
Satürn
Balık
13° 20' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 31"
Neptün
Balık
27° 49' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 50"
Chiron
Koç
18° 48' 37"
Lilith
Başak
19° 49' 44"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 19:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>