Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tek İlgi Odağın, Sağlığın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Bugün, yolculuğa çıkarak bir macera yaşamakla ilgili hayaller kurabilirsiniz. Muhtemelen içinde bulunduğunuz durumdan sıkıldınız ve hapsolduğunuz rutini kırmak için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Aklınıza her şeyden kaçmak için yapılabilecek şeylerle ilgili fikirler gelebilir. Bu konuyu zorlamayın. Öğleden sonranızı normalde gitmediğiniz bir yerde geçirmeyi deneyin. Aklınıza işe yarar bir fikir gelene dek bekleyin. Gelince de peşine düşün!

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

İnsanları sana kötü kötü bakarken yakalıyorsan, bunun sebebi onlara mantıksız taleplerde bulunman olabilir. Onlardan imkansıza yakın şeyler istemediğine emin ol. İnsanlar senin kadar enerjik olmayabilir. Sen her şeyin en kısa zamanda ve hızlı bir şekilde yapılmasının avantajlı olduğunu düşünsen de insanlar olaylara bu kadar pratik yaklaşmıyor olabilir. Bu tarz konularda insanlara karşı çok talepkar olma.Bugün dünyanızda bir parça savaş söz konusu olabilir. Savaştığınız şeyin gerçekten uğruna savaşmaya değer olduğundan emin olun. Güçlü egoların birlikte hareket etmeyi teşvik eden güçlerle çarpışması muhtemel. Savaşmak bu aralar tek çözüm gibi görünse de bilin ki endişelerinizi gidermenin başka, çok daha uyumlu yolları da var. Bu durumda en iyi yol barışçıl çözümü seçmek olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, seyrine Yengeç burcunda devam ediyor. Sabah oluşan Ay ve Plüton karşıtlığından dolayıhayatınızda sizi agresif yapabilen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özelikle yöneticinizin size baskı yapmasına artık dayanamayabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile oluşturduğu uyumlu etkileşim sayesinde öğleden sonra ruhsal olarak rahatlıyorsunuz. Hatta duygusal hayatınızda sizi mutlu edecek şeyler yaşayabilirsiniz. Ay, saat 23:14'te boşluğa giriyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren sağlığını ilgilendiren konularda göz ardı ettiğin problemlerin daha çok üstüne düşmen gerektiğini fark edeceksin. Özellikle kilonu kontrol altına almak ve forma girmek için ideal günler başlıyor. Etrafındaki kişiler, bazı konulara önayak olmanı bekleyebilirler. Ancak sen yardım edeceğin kişiler konusunda daha seçici davranabilirsin. Değer verdiğin kişinin uzun süredir yaşadığı sıkıntının çözüme kavuşması içine su serpecek. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Hayallerini fazlasıyla geri plana atmak zorunda kaldığını fark edeceksin. Bu yüzden daha planlı ve kararlı olman gerektiğini anlayacaksın.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızı istediğiniz yönde düzenlemek adına ideal bir gün. Rahat çalışmanız için daha pratik yöntemler bularak kendinizi huzurlu hissedebilir ve sorumluluklarınızı daha büyük keyifle yerine getirebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle saatlerinde beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Hem kendi hem de başkalarının durumunu daha iyi anlamaya çalışın.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eviniz veyerinizde dekorasyon noktasında çok zarif açılımlar yapabilirsiniz. Aşktaki sevginiz diğer noktalarda da hayatınızın güzelleşmesine vesile olabilecek.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para harcamaya meyillisiniz. Evden çıkmadan önce kendinize günlük harcayacak bir limit koymadığınız taktirde paranız adeta uçup gidecek ve siz de neye uğradığınıza şaşıracaksınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü bazen gereğinden fazla düşünüyorsunuz. Herkesin olmasını istediği kişi değil, kendinizin olmasını istediği kişi olmaya çalışın. Kısıtlanmak istemiyorsunuz. Kariyer hayatınızda çok güzel gelişmeler olmak üzere. Birkaç gün sonra kimin ne dediğinin hiçbir önemi kalamayacak.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; enerjinin içe dönük olduğu bir gün olabilir. Sakin kalmayı, dinlenmeyi, kişisel bakımınla ilgilenmeyi tercih edebilirsin. Gün içerisinde sağlığınla ilgili rahatsızlık hissetmen, endişelenmene veya günü huzursuz geçirmene neden olabilir. Endişeli tavrın, sevdiklerinle aranı bozabilir.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>