Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Fikirlere Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, hoşlandığın kişi ile alakalı kafanda bazı soru işaretleri olabilir. Bu kişiye olan ilginin düzeyinin değiştiğini hissedebilir, hatta başka bir kişiye karşı duygularının olduğunu fark edebilirsin. Sürprizlere açık olmalısın bugün.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Bugün maddi konularda biraz risk alabilirsin. Normalden farklı bir harcama veya yatırım aklında olabilir. Bu konularda güzel sonuçlar almak için aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin bugün.

Zihninin daha berrak olacağı bir gün. Bugün için seni çok fazla yormayacak şeylere odaklanmalı ve bu berraklığı korumak için yoga gibi yollara başvurmalısın. Bazen bu berraklığı korumak, zihni boşaltmaktan daha zor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gereksiz yere vakit kaybetmemelisin. Halletmek istediklerine hızla girişmeli ve daha verimli olmak için kendine ortam yaratmalısın. Kendine güvenerek hareket etmek gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün yaratıcı projelerin üzerinde çalıştığınız verimli bir gün olacak. Sevdiklerinizle bir araya gelerek çalışmalarınıza yeni ortaklar bulma imkanına sahip olmuştu. Mevcut bir işletme yeni bir yöne gidebilir veya yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Her ne ise, ilham almayı bekleyin. İşinizin olağanüstü kalitesine şaşırmayın!

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para kazanmak ve bu parayı doğru değerlendirmek adına yenilikçi fikirlere açık olduğunu her halinden belli edeceksin. Yanına farklı fikirlerle gelen arkadaşlarını geri çevirmek yerine düşündükleri projeleri beraber değerlendirmek isteyeceksin. Değer verdiğin aile bireyleriyle bir araya gelebilirsin. Gün sonunda kendini fazlasıyla yorgun hissedebilirsin. Akşamı sakin geçireceksin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışık olduğunuz bir düzende yaşamak isterken bunu neyin uğruna bozacağınızı iyi bilmelisiniz. Bir şeyler öğrenmek, keşfetmek için bir plan yapabilirsiniz. Hukuksal konularda lehinize sonuçlar elde edebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugünlerde etrafınızdakilerin düşüncesini çok fazla önemseyen grupta olabilirsiniz. Elbette çevrenizi önemseyin fakat eğer sizi ve yapmak istediklerinizi kısıtlıyorsa o zaman problem teşkil eder.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işe daha fazla zaman ayırman gerekebilir. Ama bu durum sana angarya gibi gelmeyecek. Kolları sıvayıp daha verimli bir gün geçirmek ve odaklandığın işlerden güzel sonuçlar çıkarmak seni mutlu edecek.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda eğlenebilirsiniz ancak önceden dikkatlice plan yapmanız gerekebilir. Gün, hayattan zevk almanız ve başka pek az şey yapmanız için size ilham veriyor ancak aynı zamanda sizi bütçenizi aşmaya teşvik edebilir! Çılgına dönmek istiyorsanız, bunu yapmanın ucuz yollarını bulmaya çalışın, çünkü küçük bir ikram büyük bir müsamahaya dönüşebilir ve faturayı ödeyen tek kişi siz olursunuz.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısıtlıçevreleri size göre değil. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işinizin, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek istiyorsunuz.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski bir hayaliniz, arzunuz o kadar uzun zamandır gözünüzün önünde duruyor ki siz artık onu fark etmiyor olabilirsiniz. Oysa sadece yeni bir açıdan bakmak ve hayalinizin üzerindeki toz bulutunu silip atmak, onu yeniden ortaya çıkarmak için yeterli.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz. Şanslı ve uyanık olduğunuz bir devredesiniz, biraz kıpırdanın, cesur davranın yeter! Maddi açıdan parlak bir dönem değil, harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>