Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişe Takılmamalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Gün boyu müthiş bir samimiyet ve anaç bir zaman geçireceksiniz. Etrafınızdaki insanların, benliğin hem iç hem de dış yönlerini doğruladığını göreceksiniz. Duygularınız yoğunlaşabilir ancak kararlı, gerçekçi bakış açınız durumu görmenize ve daha fazla bakış açısı sunmanıza yardımcı oluyor. Evde sevdikleriniz için bir karşılama yemeği hazırlayarak vakit geçirin. Mutfakta zaman kaybetmek istemiyorsanız, en sevdiğiniz restoranda iyi bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.

Fikirlerinizi sadece fikir olmaktan da öteye taşıyın. Aklınızdan geçen bir heves veya hızlı bir düşünceyi reddetmeyin. Her zaman yanınızda bir kalem ve kağıt parçası bulundurun. İşe giderken arabanızda parlak bir planla karşılaşabilirsiniz. Veya sokakta yürürken yepyeni bir hit şarkı için bir fikir aklınıza gelebilir. Bu fikirler çok büyük bir şeye dönüşebilir. Onları göz ardı etmeyin, her ne kadar ilk başta çok sıradışı veya çok uzak görünüyor olsalar da.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Adeta denklemden çıkarılmış gibi hissediyorsun. Belki de bir yere ait olmayan, tuhaf ve acayip bir kimse -yedek lastik- gibi olduğunu düşünüyorsundur. Kaygılanma. Sırf bugün böyle hissediyor olman kadersel çizginin bundan sonra böyle olacağı anlamına gelmez. Eğer mevcut durumundan hoşnut değilsen, pozisyonunu değiştir. Birlikte olduğun insanları sevmiyorsan, başka bir sosyal grup kur. İçinde bulunduğu durum için de başkalarını suçlama. Kendin adına sorumluluk almalısın.Dikkatli olmazsan arkadaşlığınız kolayca romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Bir geceliğine platonik bir ilişki tutkulu bir şeye dönüşebilir ve buna senden daha fazla kimse şaşıramaz. Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğin konusunda dikkatli düşünmenin zamanı geldi. Yaşanan şeyleri geri alamayacağın halde, bu yaşanan yeni dinamikten rahatsızlık duyuyorsan ilişkiyi daha fazla ilerlemeden durdurabilirsin. İyi düşün; bu kararı sadece bir kez alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda bir rutine sahip olmanın zaman zaman sıkıcı olabilmesine rağmen, önümüzdeki birkaç gün boyunca günlük yaşamınızda neler olup bittiğini bilmekte büyük rahatlık bulacaksınız. Şu anda çözmeniz gereken birkaç (varsa) gizem var ve bu size iyi gelmeli! Şu anda bir istikrar dönemine ihtiyacınız var. Zihninizi tazeleyin.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. ?Geçmişte olan geçmişte kalır? cümlesini kendine bugünlerde hatırlatsan iyi edersin. Önyargılarının nasıl hareket edeceğini belirlediği günlerden geçerken, göz ardı ettiğin bir şeyler olduğunu fark etmek için artık bekleme. Sana hızlı ve yüzeysel kararlar aldırabilir. Ailevi konularda ve aşk yaşamında fevrilikten kaçınmanı özellikle bugün üstüne basa basa vurgulamak isterim. Önceden kaybettiğin önemli bir eşyan varsa bugün karşına çıkabilir. Nostalji rüzgârı kendini her haliyle gösterecektir.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı ve orijinal fikirlerinizle bulunduğunuz ortamlarda karşınızdaki kişilere liderlik edebilir, onları etkileyebilir, kendinize hayran bırakabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerinde derin ve anlamlı sözleri size yeni bir yön katacaktır. Bugün sizler için keşif günü denilebilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda başkalarına bağlı konular sizi huzursuz edebilir. Sabah saatlerinde konuştuklarınızla başınızı belaya sokabilirsiniz. Duygusal konuları algılamakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Olduğunuz ortamdan uzaklaşmak ve ruhsal olarak sakinlemek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zaman zaman gündeminizi etkileyebilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vazgeçmek yerine, dinlenip devam etmenizde fayda olacaktır. Kendinizi geliştirmeye açık olursanız başarılar elde edebilir ve hatalarınızdan ders alabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki egzersiz düzeninizi bugün biraz değiştirmeyi deneyin. Sürekli aynı şeyleri yapmanız hem sizi hem de bedeninizi sıkıyor. Farklı bir antrenman hazırlayabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar inançlar, yurt dışı, uluslararası ilişkiler, hukuk, medyacılık gibi konuları yöneten 9. evinizde seyahat etmeye devam edecek.Bugün kendinizi derin düşünceler içinde bulabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür'ün burcunuza geçişi ile birlikte içine kapanık ve karamsar havanız dağılmaya başlıyor. Önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki ortam yumuşayacaktır. Aile ilişkilerinin rayında gideceği bir dönem içerisindesiniz. Evinizi daha da güzelleştirmek için bazı şeyler düşünebilirsiniz. Beklentilerinizi paylaşabileceğiniz bir gün. Sevdiğinizle birlikte olmak sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fiziksel görüntünüzü değiştirmek üzere istekleriniz var birkaç gündür. Bugün aksiyon almayı tercih edebilirsiniz. Şanslısınız ama diğer insanlardan farklı bir şansınız var. Size gelen şans bile değişik geliyor. Yetenekleriniz maddi kazanca dönüşecek.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün dik başlı, inatçı ve aşırı gururunun yanı sıra bir de lüks tutkun birleşince dengesiz enerjilere maruz kalman olası. Öte yandan ulaşım ve seyahatlerinle ilgili konular gündemin olurken kontrolün dışında gelişen durumlar planlarının aksamasını ve harekete geçmene engel olabilir. Teknolojik işler ve sosyal medya paylaşımlarında bulunabilirsin.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>