Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özverilisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm bugün ön planda. Fantezileriniz normalden daha canlı, bu yüzden onların kendini göstermesine izin verin. Bugün her şeyi belli etmek istiyorsanız, bunu başarmak için adım atıp inisiyatif almak gerek. İnsanlar bugün duyarlı ve şefkatli olmayabilirler. Kendiniz ve hayal gücünüzle mutlu olabileceğinizi unutmayın. Kalbinizde saklı ve ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

Şimdi sakin kalmak için mücadele etmeniz. Normalde kolay bir insansınız, ama bugün bazı savaşçı ya da saldırgan kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, egolarını çok fazla dışa vuran arkadaş ya da tanıdıklar olabilir. Onlarla tartışmaya girmeyin, çünkü sadece kaybedersiniz! Herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışın ve yapabiliyorsanız huzurlu ve ayrı bir tavır takının. Diğer insanların yoğun duyguları üzerinde çalışmalarına izin verirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Tahmin edilemez şeylerle dolu bir gün. İnsanların ruh halleri inişler ve çıkışlar şeklinde işliyor. Borsa da bu enerjiyi taşıyor olacaktır. İşleri bekletmeye çalış, sakin ve kendine odaklı ol. Kontrolün dışındaki şeyler hakkında gereksiz tartışmalara girme. Zıtlıklardan kaçın ve başını dik tut. İşlerin çözülüp yoluna girmesi için yarını beklemelisin.Bugün başkalarına ulaşmak sizin için çok sinir bozucu bir hal alabilir. E-mailler ulaşmayabilir, ya da telefon mesajları aksayabilir. Bunlar yapmak istediğiniz şeyi unutmanıza ve denemeyi bırakmanıza yol açabilir ama bu duruma kapılmayın! Devam edin! Beklerken yapacak başka bir şey bulun. En nihayetinde iletişime geçebildiğinizde ve bu arkadaşlarınızla görüşmeniz gereken konuları görüştüğünüzde, bu durum sizi çok sandığınızdan daha çok mutlu edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içini dökmeye ihtiyacı olan kişilere anlayışla yaklaşın. İnsanlar, bir iki saat size derdini anlatma şansı bulabilmek için kapınızın önünde kuyruk oluşturursa hiç şaşırmayın. Zihniniz oldukça keskin olacağı için size anlatılan her türlü meselenin özünü görmeyi başaracaksınız. Büyük ihtimalle olayları güçlü sezgilerinizle kavrayacaksınız, bu yüzden de insanlar anlattıkları her türlü mesele hakkında sizden tavsiye istemekle iyi edecekler.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkiler söz konusu olduğunda bazı fekadarlıklar gündeme gelebilir ve karşınızdaki kişiye daha fazla anlayış göstermeniz gerekebilir. Öğle sonrasında kontrolünüz dışı durumlar kararlı davranmanızı zorlaştırsa da uyum, denge peşinde olabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini rahat ve huzurlu hissetmene neden olan şey, belki de uzun zamandır yolunu gözlediğin arkadaşın olabilir. Otorite kurabileceğin bir günde olsa, bugün herkese karşı gayet nazik ve itinalı davranışlar sergiliyorsun. Yaptığın espriler günün konusu olmaya aday. Yaptığın işten onay almak, erdemli davranmanın bir getirisi olduğunu düşünebilirsin. Akşam, aksattığın işleri toparlama zamanı. Annene verdiğin sözleri unutmadan, kütüphaneni yerleştirmeye başlayabilirsin.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıkların gündemde olacağı bir gün. Aile üyelerinizle aranızda çatışmalı söylemler ve fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.Mümkün oldukça fikirlerinizi savunurken karşı tarafa baskı yaparak davranmayın.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlgilendiğiniz konularda krizler yaşanabilir. Ortaklı para durumları gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar var. İşlerinizi planlamanız ve detaylandırmanız gerekebilir ve bu düzenleme size büyük kolaylık getirecektir. Akşam saatlerinde geleceğin belirsizliği sizi duygu ve düşünce karmaşıklığına sürükleyebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Dardayken gelen dost eli içinize su serpebilir ya da beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşsiz bir insan olduğunuz doğru. Ancak şu andaki hislerinizi dünya üzerinde deneyimleyen tek insan siz değilsiniz. Aynı durumu daha önce yaşamış insanlarla iletişime geçin ve onlardan destek alın.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Satürn ve Plüton ile kavuşum gerçekleştireceği bugün kendinizi psikolojik olarak yorgun hissedebilirsiniz.Babanızla olan ilişkiniz bugün önem kazanacaktır. Venüs'ün para evinize girişi ile birlikte finansal olarak daha rahat bir döneme giriyorsunuz. Beklediğiniz ödemeleri alabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun iletişimlerde bulunacağınız bir gün içindesiniz. Hem arkadaşlarınızla hem deçevrenizle ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Konuşmayı en çok arzu ettiğiniz şeyler aklınıza takılan maddi hususlar olabilir. Biraz yorulabilirsiniz ama fayda sağlayacaksınız.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burçları ile beraber şu aralar evrenin en çok desteklediği burçlardan biri de sizlersiniz. Esen Satürnyen rüzgarlar herkesi zorlarken sizin ikliminize uygun olduğu için attığınız adımlarda sizi destekliyor. Düşüncelerinizi somut aksiyonlara dönüştürmek için adım atmalısınız.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; arkadaşlarınla veya sosyal çevrende fikir ayrılıkları ve tartışmalar oluşabileceği gibi ağzından çıkan kelimeleri de seçemeyebilirsin. Gün içinde; gelecek ile alakalı yeni planlar yapabilir, hedeflerini belirleyebilir ve bu doğrultuda harekete geçmek için gerekli mücadele gücünü kendinde bulabilirsin.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 59" R
Ay
Boğa
17° 30' 52" R
Merkür
Koç
21° 53' 14"
Venüs
Boğa
10° 37' 24"
Mars
Koç
05° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 19"
Satürn
Balık
17° 13' 48"
Uranüs
Boğa
22° 47' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 27"
Lilith
Başak
24° 12' 15"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>