Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sabırlı Olman Gerekiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Düşünceli bir ruh hali içerisindesin. Normalde insan içine karışmayı seven bir insansın ama şu anda kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyorsun. Belki bir kitap okumayı ya da kıvrılıp e-postalarını incelemeyi keyifli bulabilirsin. Rahat kafayla hayatın üzerine düşüncelere dalacaksın. Biraz meditasyon yaratıcılığını tetikleyecektir. Zihnini biraz kapattığın takdirde aradığın çözümlere ulaşabilirsin!Birden insanlara derinlemesine bakmak ve sözlerinin ardındaki itici güçleri anlama kapasitesiyle dolup taşacaksınız. Bugün önünüzde tuhaf bir gün uzanıyor ve tam bir dedektif olabilirsiniz. Fakat kimseyi rahatsız etmeyecek ve zorlamayacaksınız. Taze bilgilerinizi, sohbetlere derinlik katmak üzere kullanmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her zaman var olduğunu bildiğiniz o iç kaynağa ulaşmanın zamanı geldi. İyileşme yeteneğiniz olağanüstü ve artık onu reddetmenin bir anlamı yok. İyi haber, kendinize güveniniz artıyor. Kötü haber şu ki, bazı insanlar bunun çok fazla olduğunu düşünüyor olabilir! Bugün hayatınızı kendi tarzınızda yaşamak mı, yoksa başkalarının düşüncelerine yaşamak mı istiyorsunuz karar vermelisiniz. İtibar önemli, ama benlik duygunuzdan ödün vermeye değer mi? Bu, ele alınması çok zor bir kavram. Güvendiğiniz bir yakınınıza danışarak fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

00.14 - 10.43 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Bugün yeni tanıştığın kişilere karşı peşin hükümlü düşünceler içerisinde olabilirsin. Zor işlerin üstesinden sabrınla gelebileceksin. Sosyal ortamımda hareketlilik var. Ortamınıza yeni girecek kişi tüm dikkatleri üzerine çekebilir. Ayrıca yeni tanıştığın insanlarla eğlenmeye gidebilirsin. Çevrenden gördüğün tepkiler onlara karşı daha gergin olmana sebep olabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birbaşvurusu yaptıysanız veya işinizle ilgili önemli bir talepte bulunduysanızolumlu bir cevap alabilir ve nihayetinde istediğiniz sonuca kavuşabilirsiniz. Ailenizin desteğiyle sizin için zor gözüken bir işten başarı ile çıkabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Başkalarından destek alacağınız zamanlarda olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Akşam saatlerin de yaptığınız planlarda değişikliler olabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptıklarınız sonrasında pişman olduğunuz şeylere dönüşebilir. Bu yüzden iyi planlama yapmalı ve herhangi bir konuda hamle yapmadan önce iyi düşünmelisiniz

9 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusallığınız ilişkinizde belirleyici oluyor. Bu yanınızın artılar kattığı bir beraberlik içindesiniz. Gelecek planlarınız içinde, sonradan görüş ayrılığına düşeceğiniz bir konu var. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarılarınızın insanlar tarafından taktir edilmesi ve övgüye boğulmanız sizi mutlu ediyor. Ancak fazla kibirli olmaya başlamanız bulunduğunuz ortamlarda sizi itici konuma sürükleyecektir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcunda seyahat etmeye başladığı bugünhayatındaki sorumluluklarınız artabilir.Çözmeniz gerektiren işlerle meşgul olabilirsiniz. Bugün mide sağlığınıza dikkat edin. Dengeli beslenmek ve spor yapmak iyi hissettirecektir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fazlası ile idealistsiniz. Hedefleriniz giderek büyüyor. Ancak hedefleriniz büyürken adım atma kapasiteniz de paralel bir şekilde büyüdüğü için bu durum sizde sorun çıkarmayacaktır. Atamadığınız her adım iç sıkıntısı olarak geri döneceğinden, planlarınıza sadık kalmanızda fayda var.

9 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Gündelik işlerini yerine getirirken, sürekli değişen koşullardan dolayı sıkıntı duyabilirsin. Beraber çalıştığın kişilere karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilir, hayal gücünü ve sezgilerini kullanarak başarılı projeler geliştirebilir, yeteneklerini kullanma fırsatı yakalayabilirsin.

9 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 41" R
Ay
Yay
23° 34' 54"
Merkür
Koç
16° 12' 44"
Venüs
Koç
28° 03' 54"
Mars
Balık
27° 53' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 09"
Satürn
Balık
16° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 12' 42"
Neptün
Balık
28° 50' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 26"
Lilith
Başak
23° 04' 25"
True Node
Koç
15° 27' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>