Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararlılığın Önemi Büyük? Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kalbinizin sesine kulak verin ve fantezilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Tıpkı kalbinizin istediği her şeyi yapmanız ve akışına bırakmanız gibi, bu haftanın enerjisini de ortaya salın. Sevgilinizle bir akşam yemeğine çıkın ve duygularınızı onunla açıkça paylaşın. Bugün, enerjinizi dışarıya doğru atmak ve yönlendirmek için iyi bir gün. Yeni ve farklı şeyleri keşfetmekten çekinmeyin.

Bir gecede başarı' olmak, sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Son zamanlarda bunu keşfediyor olabilirsiniz, görüldüğü kadarıyla sıkı çalışmalarınız ve çabalarınız tanınmakta ve alkışlanmakta. Bu, sizin sakin olmanız ve konsantre kalmanız gereken bir zaman. Gözlerinizi hedefinizdede tutun ve etrafınızdaki kargaşanın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Hayranlar gelir ve gider, ancak işler iyi yapılırsa sonsuza kadar sürer.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız 'putları kırıcı' ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

5 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ev bugün oldukça boş görünebilir, evinizin diğer üyelerinin çoğu muhtemelen dışarıda. Ancak bu, ertelediğiniz kendi projelerinizle ilgilenmeniz için iyi bir zamandır. Sıkıcı olabilir, ancak sonunda bittiğinde ne kadar iyi hissedeceğinizi düşünün!

5 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlı olmanın önemini bugün daha iyi anlıyorsun. Biraz sevdiklerine zaman ayırmanın kimseye zararı yok. Bugün üzerinde ister istemez bir baskı hissetmen gayet normal. En iyisi iletişimi daha stabil tutacak sakinliğe bir an önce kavuşman. Yoksa kalp kırabilirsin! Dinleyici bir pozisyonda olmalı, olayları iyice gözlemlemelisin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin seninle paylaştığı sorunlara daha arabulucu şekilde yaklaşmalısın.

5 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir krizi lehinize çevirerek güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ufak tefek problemler çıksa da sükûnetle hepsini halledebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerin sonuçlarına maruz kalırken kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizden gelen çabayı ve kararlılığı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak olaylar karşısında daha yumuşak olmaya da bakın. Pratik düşünmek gerek.

5 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara özgürlükçü bir bakış açınız olduğu için işinize müdahale edilmesinden çok haz etmeyebilirsiniz. Size fikir veren kişileri terslemediğinizden emin olun.

5 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde olmak, yakınlarınızla bol yemeli içmeli zamanlar geçirmek çok hoşunuza gidecek. Biraz tembellik etme zamanı.

5 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdan geçenleri direkt olarak söylemeniz gereken bir gün. Lafı dolandırmanıza gerek yok. Söyleyecekleriniz karşınızdakini kırmayacak, aksine dürüstlüğünüz için taktir edileceksiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün gündeminizde ailevi konular olacak. Aile büyüklerinize zaman ayırmak iyi hissetmenizi sağlayacaktır.Evde zaman geçirmek isteyebilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz, ev içindeki tadilat, boya-badana gibi işlerle ilgilenebilirsiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şeyleri düzeltirken daha da mahvettiğinizi düşünebilirsiniz. Aksine toparlayacaksınız. Sadece zamana ihtiyacınız var. Burcunuzun yöneticilerinden biri iyice güç kazanıyor. Bu gücü sizinle de paylaşacaktır. Sadece ona da biraz zaman tanımalısınız. Kariyer hayatınızdaki değişimler, maddi anlamda da rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

5 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; gayrimenkullerle ilgili girişimlerinde beklenmedik destekler alabilir, kendini daha güçlü ve kararlı hissedebilirsin.  Olayların lehine gelişmesi geleceğe daha güvenle bakmanı sağlayabilir. Başlangıçlarda bulunabileceğin fırsatlar bulabilir, umulmadık yardımlar alabilirsin.

5 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 52" R
Ay
İkizler
22° 03' 09" R
Merkür
Koç
24° 11' 15"
Venüs
Boğa
13° 37' 58"
Mars
Koç
07° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 51"
Satürn
Balık
17° 25' 12"
Uranüs
Boğa
22° 56' 20"
Neptün
Balık
29° 11' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 20"
Lilith
Başak
24° 28' 31"
True Node
Koç
15° 09' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>