Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sanata Ağırlık Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün yumuşak bir enerji hissedeceksiniz ve ruh haliniz kişisel yaşamınızı etkileyecek. Biriyle barışma ya da sevişme havasında olabilirsiniz. Geçen haftaların yoğun enerjisi yavaş yavaş bitiyor ve hayatınıza düzen geliyor. Sevgiliniz sizinle sevgi dolu bir akşam geçirmek isteyecek. Bu karşılıklı ilgi hayatınıza yeni bir eğlence getirebilir.

Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcıçözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Senden çıkar sağlayan kişilerle arana sınır koy. Herkese yardım eli uzatan bir insansın ama son zamanlarda kendini çokça tüketiyorsun. Bu yardım görevini biraz da başkaları üstlensin. Enerjini farklı yönetmeti öğrenirsen, çok daha iyi hissedersin.Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dışarı çıkıp Toprak Ana'yla bütünleşmek için harika bir gün. Arada, gününün çoğunu geçirdiğimiz ofiste hapsolmaktan dolayı dışarıdaki güzellikleri unutuveriyoruz!Eğer bir ebeveynsen de, biraz egzersiz yapmak için kendine vakit ayırabilirsin. Kendini doğada yapacağın bir yürüyüşle ödüllendir. Mümkünse, su kenarında vakit geçir.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel bir insanı hayatınıza çekmek için koşullar oldukça müsait. Ruh eşinizi kendinize çekmek için "uzman" tavsiyeye ihtiyacınız yok. Doğru olanı seçecek olan kendi benzersiz nitelikleriniz olduğunu unutmayın.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

03.16 - 18.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Sevgili Kova, bugün entelektüel birikimlerini tamamen paylaşabileceğin ortamlarda yer alabilirsin. Sergi, bienal gibi sanatsal faaliyetlere zaman ayırmak isteyebilir, buralarda tanışacağın meslektaşlarınla ortak diyaloglar yeni fikirler geliştirmene neden olabilir. Ortamlardan aldığın yararlı bilgiler vizyonunu geliştirebilir. Olası bir yurtdışı gezisi planına eklenebilir.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite konumunda kişilerle ilişkilerinizde daha ihtiyatlı davranmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. İletişim, haberleşme açısından aktif bir gün ancak aceleci, sabırsız olmamaya gayret edin.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ziyaretler ve konuşmalar açısından hareketli geçebilir. Sözlerinizle daha etkileyici de olabilirsiniz. Ancak kısa yolculuklarda daha önlemci olmaya bakın.                                        

4 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınıza vereceğiniz fikirler size iyi hissettirebilir. Niyetlerinizi eyleme dökerken zorlandığınız noktaları tek başınıza aşmayı tercih edebilir, yardım istemeyebilirsiniz

4 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken şeyler dışındakiler dikkatinizi dağıtmamalı. Bugün planınıza sabit bir şekilde hareket etmelisiniz. Bu daha etkili bir şekilde sonuç almanızı sağlar ve aynı zamanda aldığınız sonuçtan tatmin de olursunuz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay gündüz saatlerinde iletişim evinizde, boşlukta seyahat edecek. Bugün düşünceleriniz dağınık olabilir, zihninizi toplamakta ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.Akşam saatleri itibariyle Ay Boğa burcuna giriş yapacak ve sürprizler gezegeni Uranüs ile kavuşum yapacak. Aile içinde sürpriz durumlarla karşı karşıya kalabilir, aile büyüklerinizden sürpriz haberler alabilirsiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızı kurcalayan bir sorun çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza yardımınız olacak. Bu onu çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinide yakınlarınız, komşularınızla ilgili sorunlar oluşabilir. Akşam saatlerinde evde olmak sizi mutlu edecek.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; aldığın haberler günlük programını ertelemeni gerektirebilir. Dedikodular çevrenle ilişkilerin bozulmasına ve sonradan pişman olacağın sözler sarf etmene neden olabilir. Akşam saatlerinde evinin huzurlu ortamında olmayı tercih ederek ailenle zaman geçirebilirsin.

4 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 59" R
Ay
İkizler
26° 18' 48" R
Merkür
Koç
24° 30' 13"
Venüs
Boğa
14° 01' 03"
Mars
Koç
07° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 16"
Satürn
Balık
17° 26' 37"
Uranüs
Boğa
22° 57' 25"
Neptün
Balık
29° 12' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 20"
Lilith
Başak
24° 30' 36"
True Node
Koç
15° 07' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>