Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
dikkatler üzerinde! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Bugün havada barış ve uyum ruhu olacak. Sıkıntıları bir kenara bırakıp barış imzalayarak, bu kişiye ulaştığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Eğer bir durumun daha iyi olmasını istiyorsan, bazen geriye en başa dönmek gerekebiliyor. Bu biraz sinir bozucu hatta aşağılayıcı olabilir ama eğer hedef üzerinde yükselmek istenen sağlam bir temel ise, her şeye değer! Profesyonel geçmişine çok takılı kalma. İlerlemen gerek. Ayrıca şu an ağır hissediyorsun. Biraz rahatla!Bazı kişisel alışkanlıklarınızla ilgili inatçı tavırlarınız var. Her zaman aynı yemekleri yiyor ya da sürekli aynı tür sporu yapmaya meylediyorsunuz. Fakat şimdi, vücudunuz çeşitlilik istiyor! Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenin size faydalı olup olmayacağına bir bakın. Genellikle et yemiyorsanız, protein depolayın. Çok fazla et yiyorsanız bir süreliğine vejetaryen beslenin. Metabolizmanıza köklü bir değişim iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

13:23-18:41 aralığında Ay, bugün boşlukta hareket ediyor. Saat 18:41'de Balık burcuna geçiş yapıyor. Finansal durumunuzun öncelik kazanacağı bir gündesiniz. Sürpriz bir şekilde beklemediğiniz bir tutar elinize geçebilir. Beklentinizden fazla geliriniz artabilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 12:23 - 17:41 saatleri arasında Ay Boşlukta salınacak. Bugünkü kararların ile insanların zihnindeki imajını daha da geliştirme şansın var. Bonkör yönünü ön plana alırken çevrendeki insanlarla uyum içindesin. Bugün hem duygusal açıdan merhametli hem de kariyeri için hedefleri olan bir karakter çizebilirisin. Gösterdiğin ilgi ve cömertlik karşısında bazı insanlar seninle ilgili pişmanlıklar yaşayabilir. Ailen ile problemlerin varsa bugün bir araya gelip bu problemlerin üstesinden geliyorsun. Maddi açıdan beklenmedik bir destek görebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişinin senin hakkındaki iltifatları bugün seni oldukça mutlu edecek.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız sıkıntıları tüm sakinliğinizle çözebilirsiniz. İletişim gücünüz sayesinde olayları tatlıya bağlayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki mutsuzluk sizleri karmaşık biri haline getirmemelidir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda alıngan olabilirsiniz. Kendinize yönelmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Beslenmenize ve fiziksel durumunuza dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra maddi konular gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda bir şeyler yapabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru plan ve doğru zamanlama sizi başarıya götürecek. Bir şeylerin istediğiniz gibi ilerliyor olması beraberinde rahatlama hissi de getirebilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde fikirlerinizi aktarmakta çok hevesli olmayabilirsiniz, insanlarla uğraşmak size zor gelebilir. Özellikle yakınlarınız nedeniyle zarara uğradığınızı düşünebilirsiniz. Öğleden sonra daha rahat edeceksiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde gideceğiniz çok uzun yolların olduğuna emin olabilirsiniz. İstediğiniz şeyleri şu anda elde edememeniz asla başaramayacağınız anlamına gelmez. Sadece biraz daha zamanı olduğunu gösterir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay'ın kariyer evinizdeki Mars ile kuracağı kare açı bugünhayatınızın gergin olabileceğini gösteriyor.Kişisel hedefleriniz ile çalıştığınız kurumun hedefleri ile çatıştığını hissedebilirsiniz. Ay'ın Balık burcuna gireceği 18:42 itibariyle sizin için değerli olanın ne olduğunu sorgulayabilirsiniz. Yaptığınızsizi ne kadar mutlu ediyor, verdiğiniz emeğin karşılığını ne kadar alıyorsunuz gibi konular üzerine düşünebilirsiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sessizlik, sakinlik arayışınız artabilir, zihninizi dinlendirip yatıştırmak için güzel bir dönem olabilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; birkaç gündür hedeflerin doğrultusunda hareket ederek, isteklerini gerçekleştirmek için çaba harcamış olabilirsin. Kararlılık ve azminin sonuçlarını alma zamanı gelmiş gibi görünüyor. İlerleyen saatlerde değişen enerjiler; çalışmalarını, yeteneklerinle birleştirmeni ve daha verimli hale getirmeni sağlayabilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>