Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
sonuç almaya odaklı! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Kova öfkesinin bugün size galip gelmesine izin vermeyin. Size yakın biri, belki bir arkadaşınız, aileden biri ya da sevgiliniz bazı entelektüel veya manevi konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu yüzden tartışma olarak başlayan şey, hararetli bir kavgayla sonuçlanabilir. Unutmayın: gerçeklik, (özellikle soyut kavramlarla ilgili olan) görecelidir ve karşınızdakinin bakış açısı da en az sizinki kadar geçerlidir. Herkes sadece kendisine en anlamlı gelen fikri benimser.

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Yüksek viteste olacağın bir gün. Pozitif enerjini ve neşeni her yere saçıyorsun. Mutlu enerjiye sahip olduğunda hiçbir şey senden daha moral verici olamıyor! Bu iyileştirici güneş ışınlarını başkalarıyla da paylaş; uygun bir dozda mizah ve dostane düşünceler üretecek biri olsun. Kısacası pozitif titreşimler yayacak ve şahane bir eğlence atmosferi üreteceksin!Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer aynı rüyayı görüp duruyorsan, belki de yapman gereken bir şey vardır. Bazı rüya tabircilerinin dediğine göre içinde insanların olduğu tekrarlayan rüyalar, o insanlara söyleyecek önemli bir şeyiniz var demektir. Eğer bu size oluyorsa, bugün rüyanızda gördüğünüz o kişiyle konuşmak için uygun bir gün. N e söylemek gerektiği konusunda emin olmasan bile onlarla sohbet et. Eğer uzakta yaşıyorlarsa belki onları aramak ya da mektup yazmak dagörebilir. Ya da rüyalarınız yalnızca bu kimseyi özlediğinizi söylemeye çalışıyor da olabilir!

29 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda seyrini sürdürüyor. Merkür bugün Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar içinize doğan her şey gerçek olabilir. Hislerinize güvenin. Rüyalarınız haberci olabilir.

29 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal yükler seni bir süredir yoruyor. Bugün Pazar ancak bazı planlamalar yapmak için aile içinde konunun açılmasını sağlayabilirsin. Hiç ummadığın bir kişiden gelecek olan destek günü olumlu devam etmene neden oluyor. Yaşamın için yaptığın planlarda ailenin desteğini görmek gibi olmadığını bugün daha iyi anlıyorsun. Bugün kendini ilişkilerde konumlandırmakta zorlanabilirsin. İnat ve sabırsız olmak seni de şaşırtıyor! Hoşlandığın kişi ile konuşurken, gelecek vaatlerinden değil de varmak istediği noktayı öğrenmek isteyebilirsin. Bugün daha mı sorgulayıcısın?

29 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte ertelemiş olduğunuz bazı kariyer konularıyla ilgili birtakım sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu sorunları yok etmek için zamanı iyi değerlendirmelisiniz.Sizin gibi düşünmeyen kişilerle münakaşa halinde olmamaya ayrıca özen gösterin.

29 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve ailenize yönelik konular, değişiklikler daha çok olabilir. Öğle saatlerinde güzel ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

29 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli adımlar atmanız berberinde sorumluluk da getirebilir ancak sorumluluk çok istediğiniz bir şey olmayabilir. Bu yüzden hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz.

29 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür kurallara bağlı ve düzenli bir şekilde yaşamaya özellikle özen gösteriyordunuz. Bugün biraz şımarabilirsiniz. Diyetinizi bozabilir, evdeki işlerinizi aksatabilir ve rahatlayabilirsiniz. Buna hak ettiniz!

29 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay popülaritenizi artırıyor. Bugün duygusal kararlar almaya ve duygularınızla hareket etmeye yatkınsınız.Ev ve aile alanınızda seyahat eden Uranüs'ün zorlayıcı açısıyla birlikte bugün aile üyelerinin sizi baskılamaya çalıştığını hissedebilirsiniz. İsyan başlatmadan önce biraz durup sakinleşmeniz faydalı olacaktır.

29 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

29 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle hayatınızla ilgili kararları ve konuşmaları biraz ertelemek isteyebilirsiniz. Ciddi konular için bir ay kadar daha beklemek, bir imza atmamak daha iyi olacaktır.

29 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün iç dünyana yönelmek ve bir süreliğine sosyal hayattan uzaklaşmak sana kendini daha iyi hissettirecektir.  Zihinsel anlamda oldukça aktif olabilir, rehber olabilecek anlamlı rüyalar görebilirsin.  Gün genelinde burcunda olacak Ay; ilişkilerinde güzel bir gün geçirmene yardımcı olacaktır.

29 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>