Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sabırsızsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

2 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çok fazla kaygılı olabilirsiniz dikkat edin. Yapacağınızı söylediklerinizi gerçekten yapabilmeniz için bugün taahhütlerinizi dikkatlice seçin.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Kova, üzerindeki ağırlığın nedenini anlamıyorsun, elini neye atsan bozuluyor. Bir anlam veremiyorsun. Sabırsız hallerin etrafındakileri rahatsız edebilir. Gün içinde bu denli terslikler seni illallah ettirebilir. Bir süreliğine sosyal medyadan uzak durma kararı senin için hayırlı olacaktır. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişinin tavırları seni oldukça şaşırtabilir. Arkadaşlarınla yaptığın planlarda aksilikler yaşayabilirsin.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin güçlü olmasının yanı sıra birde üzerine alıngan bir gün içinde olmanız mümkün olabilir. Cevabını bildiğiniz soruları sormamayı tercih edin. Daha fazla empati yapın ve duygusal tepkiler verebileceğiniz durumlardan uzak kalın.

2 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yazışma ve konuşma yapabilirsiniz. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Çalışma ortamınızda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar yaşanabilir. Sakin olmanızda fayda var.

2 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi tekinsiz hissedebilirsiniz. Partnerinize de veremediğiniz güven beraberinde ilişki içerisinde problemlere yol açabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kariyer alanında iyi hesaplayıp adım atmanız gerekmekte. Biraz gergin bir ortam söz konusu olabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer olası bir tartışmadan kaçamıyorsanız farklı bir taktik denemeyi düşünmelisiniz. Tartışmanın alevlenmemesi için duygusal konuşmalar yapmamayı deneyebilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcuna geçişi ile birlikte gündeminizde yakın çevrenizle olan iletişiminiz olacaktır. Sabah saatlerinde kardeşinize veya yakın çevrenizdeki kişilere manevi destek vermeniz gerekebilir.Rüyalar ve bilin.altı evinizde meydana gelen Merkür ve Jüpiter kavuşumunun etkisi ile bugün kendi psikolojiniz üzerine derin bir analiz yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kontrolünüz dışı engeller, belirsizliklerin getirdiği aksilikler gün boyunca özgüveninizi, cesaretinizi etkileyip zorlasa da öğle sonrasında dost ve arkadaşlarınızın desteğiyle umutlarınız yerine geliyor.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçteki meseleleri tamamen bıraktınız. Artık dış dünya ve dünyevi konularla ilgileniyorsunuz. Bireyselliği zaten ön planda tutmayan Kova burçları, kariyerleri konusunda devrim yapmak üzere olabilirler. Çok güzelsiniz. Ancak farkında değilsiniz. Bir kol boyu mesafeden kimse, sizin ilgi beklediğinizi anlayamaz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güven duygularınızı pekiştiren gelişmeler bugün keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirme ve kazanca dönüştürme imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 51' 39" R
Ay
İkizler
14° 51' 57" R
Merkür
Koç
23° 40' 17"
Venüs
Boğa
12° 59' 30"
Mars
Koç
07° 12' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 29"
Satürn
Balık
17° 22' 48"
Uranüs
Boğa
22° 54' 31"
Neptün
Balık
29° 11' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 40"
Lilith
Başak
24° 25' 03"
True Node
Koç
15° 12' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>