Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
planlısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Son zamanlarda görev duygusu ve disiplin hayatına hakim kavramlar olduysa da; birilerinin, mevcut planına müdahale ederek ve hareketini önlediğine tanık olmuş olabilirsin. Bunu olumsuz bir şey olarak görme. Belki de sayesinde, biraz sakinleşir v e planlarını gözden geçirirsin. Zamanın hızlı geçtiğinin farkına var ve dağılan enerjini bir ajanda tutarak toparlamaya çalış. Odaklanıp hayatını bir şekilde düzene sokman için güzel ve destekleyici enerjilerin hakim olduğu zamanlardasın.Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kişisel alışkanlıklarınızla ilgili inatçı tavırlarınız var. Her zaman aynı yemekleri yiyor ya da sürekli aynı tür sporu yapmaya meylediyorsunuz. Fakat şimdi, vücudunuz çeşitlilik istiyor! Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenin size faydalı olup olmayacağına bir bakın. Genellikle et yemiyorsanız, protein depolayın. Çok fazla et yiyorsanız bir süreliğine vejetaryen beslenin. Metabolizmanıza köklü bir değişim iyi gelecektir.

31 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Balık burcunda hareket ediyor. Ay-Jüpiter ve Ay-Güneş güzel açıları sayesinde şansınız hem maddi hem duygusal hayatınızda açık olacaktır. Cesaret gerektiren ne varsa hiç çekinmeden işin altına girmek sizi kazançlı yapacaktır. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2020 yılı 2019'u aratmasın. Sevgilerimle, Astromeri

31 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kafanda planladığın projeleri hayata geçirmek adına bugün çalışmayı tercih edebilir, kendi işinin patronu olmak adına artık adım atmanın zamanının geldiğini düşünebilirsin. Uzun zamandır plan yaptığın konular hakkında somut gelişmeler görmek seni oldukça tatmin edecek. Yaratıcılığın bugün sana her zaman olduğundan daha çok destek olabilir. Planlı olarak gitmeyen durumlarda agresifleşebilirsin. Agresif tavırlar planlarının gidişatını etkiliyor. Rahatlaman ve sevdiğin insanları kırmamakta fayda var. Onlara bu akşam için güzel bir sürpriz yapıp, yeni yılı beraber kutlamak sence de iyi olmaz mı? Mutlu seneler dilerim?

31 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklediğiniz durumlar olumlu bir şekilde sonuçlanabilir. Bugün mutluğunuzu sevdiklerinizle paylaşmak size oldukça iyi gelecektir. Maddi konularla birçok sorunu çözebilirsiniz. Yeni bir seneye girdiğiniz bugün kendinizi üzecek olaylardan uzaklaştırın.

31 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacak. Koşullara hızlı ayak uydurmanız gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli organizasyonlar söz konusu.

31 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemhem sosyal hayat odakları stresli durumlar geçirmiş olmanızdan ötürü daha çok su ve ya toprakla vakit geçirmek size iyi gelecektir.

31 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Telefonunuzu elinize alın ve neler hissettiğinizi, hayallerinizi ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın. Bugün paylaşımcı olmak size her anlamda çok şey katacak.

31 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Güneş ile olumlu etkileşim içinde olacağı gündüz saatlerinde sizi mutlu eden şeylerin neler olduğu üzerine düşünebilirsiniz. Değerli hissetmek, çevrenizden ilgi görmek isteyebilirsiniz.Spiritüel tarafınızla ilgilenebilirsiniz, bugün gördüğünüz rüyalar anlam ifade edebilir. Ay'ın Neptün'le kavuşuma ilerlediği akşam saatlerinde yeni seneden finansal beklentilerinizi değerlendirebilirsiniz.

31 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sessizlik, sakinlik arayışınız artabilir, zihninizi dinlendirip yatıştırmak için güzel bir dönem olabilir.

31 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu yıllar Kova burçları! Bu yıl sanki ilahi bir güç sizi koruyor gibi hissedecek, düşerseniz bile rahatça ayaklanacaksınız.

31 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; yılbaşı gecesi olmasına rağmen gün içinde sürekli koşturabilir hatta son dakika alışverişleri yapabilirsin. Bugün halletmen gereken çokçaolsa da hepsinin üstesinden gelebilecek beceriye sahipsin. Yine de her şeyin planladığın gibi ilerlememesi ihtimalini göz ardı etmemeli, fazla hayalci davranmamalısın.

31 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>