Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tatile Çıkmak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Siz öğretmen olmak için doğmuşsunuz. Bugün bu yönünüz sevdiklerinizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Ailenizden birinin yeni bir yetenek kazanmasına yardımcı olabilir ya da çocuklarınıza ev ödevlerinde yardım edebilirsiniz. Harika bir yol gösterici olduğunuzu göreceksiniz! Kendinizi ifade ederken açıkça ve coşkulu bir şekilde konuşun. Bilginizi başkalarıyla paylaşmaktan çok memnun olabilirsiniz.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

1 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Parasal konularla ilgilenmen gereken durumlar söz konusu olabilir. Metotlu çalışmalarının karşılığını alıyorsun. Hem maddi hem de manevi anlamda olgunluk gösterecek, evin ve işin arasında uyum sağlamaya çalışacaksın. Bugün önemli bir karar verebilirsin.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Kova, yeni yıla girerken aklında hiç bir şeyin kalmasına izin vermedin ama sanki ertesi gün böyle olmadı. Hani yeni bir güne başlamıştık? Koca bir yılda ne biriktirdim? Hayatıma dair ne oldu? Gibi sorularla yılın ilk gününü meşgul edebilirsin. Akşamüstü aileni de yanına alıp kısa bir kış tatiline çıkabilirsin. Maddi konularda belli birikimler yapmayı aklından geçiriyorsun. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, yakın arkadaşının tanıştıracağı kişi seni etkileyebilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik olaylar veya kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Fevri davranışlardan uzak durmalı ve olaylara empati ile yaklaşmalısınız. Ailenizle bazı restleşmeler içinde olmak veya düşüncelerinizi dikte etmek pek doğru bir fikir değil. Biraz daha sakin olmayı seçin.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin sizden ilgi bekleyeceği bir gün içerisinde olabilirsiniz. İlgi göstermeyi sevseniz de belli noktalarda kendinizi tam konforlu hissetmeyebilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

2020'nin ilk gününde manevi anlamda sizi güçlü tutacak, sezgisel kararlar alabilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü yüksek enerjinizle partnerinizin de enerjisini yükseltmeye niyetlisiniz. Birlikte spor yapabilir, açık havada zaman geçirerek enerjinizi atabilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın, 12. evinizde seyahat eden Satürn ve Plüton ile destekleyici etkileşim içinde olacağı öğlen saatlerinde kendi değerinizin farkına varmalısınız.Bu dönemde hayatınızın sizin kontrolünüzde olmadığını hissediyor olabilirsiniz. Düşünce yapınızı ve psikolojik durumunuzu gözden geçirmek iyi gelecektir. Ay'ın kariyer evinizde seyahat eden Mars ile olumlu etkileşim içinde olacağı akşam saatlerindehayatınızı daha kazançlı hale getirmek için neler yapabileceğiniz üzerine düşünebilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız. Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak.

1 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 03" R
Ay
İkizler
14° 57' 45" R
Merkür
Koç
23° 40' 41"
Venüs
Boğa
13° 00' 01"
Mars
Koç
07° 12' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 35"
Satürn
Balık
17° 22' 50"
Uranüs
Boğa
22° 54' 33"
Neptün
Balık
29° 11' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 41"
Lilith
Başak
24° 25' 06"
True Node
Koç
15° 12' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>