Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Tecrübeler? Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Düşünceleriniz bugün net ve keskin. Zihinsel farkındalığınız oldukça yüksek ve bunu yeni ve ileriye dönük projelerde kullanmalısınız. Lafı uzatarak zaman kaybetmeyin. Sorunun merkezine inin. Bir kelime oyunu veya satranç oynarsanız, rakibinizi kolayca yeneceksiniz. Beyninizi harekete geçirecek aktiviteler yapın. Bugün kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir sebep yok.

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Birisi bugün sana kapılmış olabilir. İlgi çekici bir karşılaşma sonrası bu kişiyi etkilemiş olabilirsin. Bu insan senin arkadaşçıl enerjini sevmiş. Bir buluşma ayarlayıp bu kişiylr olan bağlantını keşfetmek istiyorsun. Ya da güçlü birisinin sana yardım etmeye çalıştığına tanık olabilirsin. Bir arkadaş veya tanıdık önemli tavsiyelerde bulunabilir. Yoluna çıkan bu cevherlere dikkat et.Bugün dışarı çıkıp Toprak Ana'yla bütünleşmek için harika bir gün. Arada, gününün çoğunu geçirdiğimiz ofiste hapsolmaktan dolayı dışarıdaki güzellikleri unutuveriyoruz!Eğer bir ebeveynsen de, biraz egzersiz yapmak için kendine vakit ayırabilirsin. Kendini doğada yapacağın bir yürüyüşle ödüllendir. Mümkünse, su kenarında vakit geçir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

3 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş konusunda becerilerinizi uyguluyorsunuz ve bir süredir elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Tüm çabalarınızdan bazı faydalar elde etmenin tam zamanı. İyi haber şu ki, tüm işaretler büyük bir kariyer sıçramasının sizin için köşede olduğunu gösteriyor. Çok çalışmaya ve sabırlı olmaya devam edin yakın zamanda emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

3 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni anlaşmalar, yeni insanlar ve ortamlar için çok özel bir gün. Bunu değerlendirmelisin. Dinlemeden, anlamadan geri çevireceğin işler için sonradan pişmanlık yaşamak istemezsin, değil mi? Fırsatlar için karar vermeden bugün iki defa düşünmen gerekiyor. Dostlarından yüzünü güldürecek güzel haberler var. Kendi işini yapmak için planlar yapan bir Kova burcuysan, sermayeni bir işe yatırmadan önce uçtan uca düşünmen akıllıca olacak.

3 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konularda kalp kırıklıkları yaşayabilir ve duyduğunuz sözler karşısında insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Fazla tepkisel yaklaşımlarda bulunmayın.

3 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Öğle saatlerinde iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları farklı tarafından alıp, ortamı sakinleştirebilirsiniz. Gün içinde ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda duygusallıktan uzak hareket ettiğiniz bir gündesiniz. Mesleki konularında potansiyelinizi zorlamalı kendinize daha çok güvenmelisiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın Yay burcuna geçmesiyle 16 Şubat'a kadar davetler, toplantılar, arkadaş ortamlarında gezeceksiniz, popüleriteniz artıyor!

3 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizi oyalayan küçük işleri artık ertelemeyi bırakmalısınız. Onları bitirmeden büyük işlerinize başlayamayacak ve sonuç alamayacaksınız. Artık işe koyulma zamanı.

3 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim açısından dikkat çekici olabilecek bu güne bolca görüşme, kısa yolculuk ve ziyaretler damga vurabilir. Kendinizi renkli ve canlı şekilde ifade edebilir, sözlerinizle cezbedici, ikna edici olabilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

3 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık yapmak istediklerinizle ilgili daha disiplinli bir şekilde ilerleme şansınız var. Zaten kendi çalışkanlığınızı kendiniz de fark ediyorsunuz. İşiniz, kariyeriniz konusunda bir iştah geldi size. Birkaç gün daha hatırlatayım ki siz de unutmayın. Evrenin güzellik enerjisi üzerinizde. Yani çok güzelsiniz. Kendinize güvenin.

3 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün yapacağın anlaşma ve sözleşmeler kontrolünde olmayan gelişmelerden dolayı engellenebilir, yolculuklar ertelenebilir ya da haberler gecikebilir. Yakın çevre ve kardeşlerinle ilgili içten içe seni baskı altına alan durumlarla mücadele etmen gerekebilir, sorumluluklar üstüne gelebilir.

3 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 27" R
Ay
İkizler
21° 28' 54" R
Merkür
Koç
24° 08' 44"
Venüs
Boğa
13° 34' 54"
Mars
Koç
07° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 16"
Satürn
Balık
17° 25' 00"
Uranüs
Boğa
22° 56' 11"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 12"
Lilith
Başak
24° 28' 14"
True Node
Koç
15° 09' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>