Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Daha Hassassın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2020, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız. İlişkinizde bağışıklık kazandığınızı düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor.

Uzak bir olasılık diye değerlendirdiğiniz görüşme, önümüzdeki günlerde sizi masaya oturtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

7 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgiliniz için kapanmış olan bir konu, sizin için hala anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak yeniarayışlarına yöneltiyor. Karmaşık bir konuda birkaç kişi, sizin sergileyeceğiniz tutuma göre davranış gösterecekler. Bu nedenle tavrınız önemli. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak

7 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeye alınganlık gösterebilirsin. Ortak projeler içinde olacaksan, sivri cevaplar vermek yerine yapıcı olmalısın.

7 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili istenmeyen birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişi tekrar konuşmak yerine uzlaşmacı bir tavır içinde sorunları çözmelisiniz. Hayatınızda önemli bir çıkış dönemindesiniz bunu iyi değerlendirin.

7 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edebilecek birçok yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun gündeminizden arta kalan kısımlarda alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda rahatsız edici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

7 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tecrübeli ve yol gösterici davranabilirsiniz. Beklentilerinizi net bir şekilde ortaya koyabilir, olgunca ve anlayışlı bir şekilde devam edebilirsiniz.

7 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeye alınganlık gösterebilirsin. Ortak projeler içinde olacaksan, sivri cevaplar vermek yerine yapıcı olmalısın.

7 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınız alışverişlerde aldığınız fişlere dikkat etmelisiniz. Yanlış yapılan bir hesaplama az bir miktarda da olsa para kaybetmenize neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var.

7 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Iyimser güvenle diplomasiyi birlikte kullanın. Grup ve grup etkinliğine ilgi duyacaksınız. Bir partiye katılın veya dinlenmeye zaman ayırın. Bu gün yorucu görev veya atamalarla uğraşmayın.

7 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

7 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizde değişim arzusundasınız. Sürekli aynı şeyleri, aynı insanlarla yapmaktan sıkıldınız. Kova burçları her zaman değişiklik isterler ve siz çok uzun süredir aynı rutindesiniz. Kısa bir yolculuk size çok iyi gelebilirdi. Fırsat yaratabilen Kova burçlarına kısa kaçamaklar öneriyorum.

7 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; keyif aldığın konularla ilgilenmek isterken bir sürü angaryayla uğraşmak dikkatini dağıtabilir. Belirli gruplarda oldukça aktif olabilir, fikir paylaşımında bulunabilirsin. Arkadaşlarınla gereksiz tartışmalara girmemen gereken bir gün. En doğrusu bugün karar almamalı, ani tepki vermemelisin.

7 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>