Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Fazla mı Alıngansın? Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yatırım konularında çok yerinde kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor. Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz, buna da dikkat !

Bugünlerde tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız ?putları kırıcı? ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika?yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Oldukça yoğun bir rüya deneyimi yaşayabilirsiniz. Ve gün içinde gördüğünüz rüyaları anlamaya çalışabilirsiniz. Bununla birlikte önümüzdeki birkaç gün boyunca, yaptığınız harcamalara dikkat edin.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.06'dan yarın 04.10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Güne her ne kadar enerjik başlamış olsan da üzerindeki bu gereksiz yorgunluğa anlam veremiyor olabilirsin. Ne deseler alınganlık göstermek güne damgasını vuracak gibi. Ortak projeler içerisinde olacaksan, sivri cevaplardan ziyade daha yapıcı ve toparlayıcı cevaplar vermek senin için daha iyi olacak. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin sana olan olumlu söylemlerini eleştiri gibi algılayabilirsin.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili gündeminiz yoğun olabilir. Kariyerinizle ilgili bazı beklentileriniz ya da eğitim hayatınızda istediğiniz konuların farklı gelişmesi mümkün olabilir. Israrcı ve talepkâr olmaktan vazgeçmelisiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çevrenizdekilerle birlikte hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün evde olmak, yakınlarınızla bol yemeli içmeli zamanlar geçirmek çok hoşunuza gidecek. Biraz tembellik etme zamanı.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize söylemekten çekindiğiniz bir şey varsa daha fazla ertelemeden bunu onunla konuşmalısınız. Bu konuyu ne kadar ertelerseniz o kadar çok içinize yük olacak. Partnerinizin beklediğiniz kadar büyük bir tepki vermeyeceğinden emin olabilirsiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati devam ederken ailevi konular bir kez daha gündeminize oturacak. Bugün evinizin konforunda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.Aile üyelerinizle derin konuları konuşmak için uygun bir gün. Gayrimenkul alım-satımı ile ilgili meseleleriniz varsa bugün çözüme ulaşabilir.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

6 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Kova burçları sanki bir şeyler hayatlarında eksikmiş duygusuna kapılabilirler. Fakat bunlar fırtına öncesi sessizlikler. Yakında hayatınızda çok önemli değişimler yaşayacaksınız ve bu değişimler size basamak atlatacak. Yıl sizin yılınız.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; ev içinde aradığın konforu bulmak, huzurlu ve güvende olabilmek için sabırlı ve tutarlı davranmalısın. Teknolojik zevklerinin ve sıra dışı ilişkilerin getirdiği keyifler aile içinde krizlere yol açabilir. Finansal konularda risk almak isteyebilirsin.  Daha elle tutulur sonuçlar alabilmek için işlerini sağlama almalısın.

6 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 34" R
Ay
İkizler
18° 54' 12" R
Merkür
Koç
23° 57' 31"
Venüs
Boğa
13° 21' 03"
Mars
Koç
07° 25' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 37"
Satürn
Balık
17° 24' 09"
Uranüs
Boğa
22° 55' 32"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 36"
Lilith
Başak
24° 26' 60"
True Node
Koç
15° 10' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>